pátek 9. června 2017

Zelmer zvc 425 ht ostrava

Zelmer zvc 425 ht ostrava

Vysavač Zelmer ZVC 4HT můžeme doporučit hlavně uživatelům, kteří příliš nehlídají spotřebu. Horší energetická třída je totiž hlavní nevýhodou tohoto přístroje. Jinak je velmi užitečný pomocník na tvrdé podlahy, poslouží i při občasném vysátí koberce s kratším vlasem. Na koberce s dlouhými vlákny.


Zelmer zvc 425 ht ostrava

Recenze Zelmer ZVC 4HT Zelmer propaguje tento vysavač jako silného a odolného společníka, který s vámi vydrží spoustu let. Máte uvvedenu záruku měsíců avšak dole v popisu roky na vysavač. Jak je to tedy, pokud by byla porucha na samotném vysavači? Přidat do oblíbených Pro chovatele. Hubice s rotujícím kartáčem pro špičkový úklid vašich koberů.


SKLADEM Okamžitý odběr v Ostravě Okamžité odeslání k vám. Můžete si vybrat sáčky do vysavače, filtry a další příslušenství. ZVC 4HT Jupiter V tomto oddělení naleznete příslušenství k vysavačům značky Zelmer řady ZVC 4HT Jupiter. Hadice na parkety nejen pro vysavače Zelmer. ZVCA050A, ZVCA050C a sáčky typu ZELMER SA.


Zelmer zvc 425 ht ostrava

Sáčky pro opakované použití pro vysavače Zelmer. Spolehlivý pomocník vysavač ZVC 4HT značky Zelmer vám v domácnosti bude sloužit mnoho let. Je odolný, silný, má HEPA filtr Hs velmi účinným systémem filtrace vzduchu.


V těle vysavače najdete praktickou přihrádku na příslušenství, které je v případě potřeby hned po ruce. Pět vrstev sáčku VACS do vysavače ZELMER ZVC 4HT chrání Vaše zdraví a prodlužuje životnost vysavače. Tyto sáčky jsou levnější a naprosto dostačující alternativou k originálnímu výrobku. Ve vysavači Zelmer ZVC 4HT je HEPA filtr, který patří k těm nejdokonalejším.


Proto by měl být vysavač vhodný i pro alergiky. Pokud jde o filtraci, nemá se tento vysavač za co stydět, třída vyfukovaného vzduchu je nejlepší, tedy A. Tato třída čistoty vyfukovaného vzduchu není mezi vysavači nijak neobvyklá. Nábytkový kartáč s přírodním vlasem k vysavači ZELMER ZVC 4HT. Kvalitní vícevrstvý filtrační materiál z netkané textilie.


Plně kompatibilní druhovýroba. Zaslání doporučeně při platbě převodem 7-Kč nebo dobírka 12-Kč, doručení na Zásilkovnu. Vysoká filtrační schopnost účinně chrání vaše zdraví a prodloužuje životnost vašeho vysavače.


S tímto kvalitním českým výrobkem za dobrou cenu budete. Při koupi jsem přesně nevěděl zda tento typ pasuje do mého vysavače Zelmer ZVC 4HT. Až po koupi jsem ho nasadil a pasoval dobře. Snad kdyby prodejce napsal typy vysavačů do kterých filtr pasuje, bylo by to trochu jednodušší.


Pro vysavače které vám dodáme zajišťujeme záruční i pozáruční servis! Mimořádně odolný a účinný vysavač Zelmer ZVC 4HT vám v domácnosti poslouží mnoho let. Hodí se zejména pro vysávání rozlehlých prostor, jako jsou domy a velké byty s nejrůznějšími.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения