pátek 23. června 2017

Ruční drtič ovoce bazar

Dům a zahrada - Drtic ovoce bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Ruční drtič ovoce je levnější varianta, vhodná pokud nedrtíte velké množství ovoce.

Na ocelovém rámu je upevněna násypka se silonovými válci, které roztáčíte točením kliky a tím drtíte ovoce. Elektrický drtič ovoce má většinou násypku vyrobenou z (potravinářské) nerezové oceli. Díky tomu je odolnější, s. TIP Drtič na ovoce DR nerez. Ty se roztáčí přes ozubená kola otáčením kliky.


Dědeček používal na hrozny. Ruční lis na ovoce vhodný na jablka, hrozny a drobnější ovoce. Pohon elektromotorem na 230V, potrav. Sběrný box o objemu l.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty lis na ovoce - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Drtič ruční : drcení menšího množství ovoce za pomoci lidské síly, nejlevnější varianta drcení. Mlýnek na hrozny: slouží pro mačkání hroznů, lze též použít na drcení ovoce v případě výměny válců s hroty.


Veškeré námi nabízené drtiče ovoce jsou dodávány s protiběžnými válci s hroty, které jsou svojí. Možná by se vám hodil drtič ovoce. Zjišťovali jsme, jak takový stroj. Drtiče na ovoce ruční a elektrické, drtič na ovoce , mlýnek na hrozny, drtič na švestky. Tento drtič na ovoce je určen k drcení ovoce.


Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Prodáváme let a já nepamatuji reklamaci na tento model.


Pákový drtič kostí s pojistkou – ruční pákový drtič na kosti pro drůbež ve. Srovnání cen Vločkovač na ovesné vločky, ruční mačkač obilí POCAJT BIO. Lisy a drtiče na ovoce ruční - výroba a prodej. Prodám málo použitý ruční mačkač na obilí.


Ruční drtič na ovoce slouží k drcení tvrdého ovoce jako jsou jablka, hrušky a další, před lisováním nebo případně k drcení syr. Podrtí jabka, hrušky,hrozna,švestky jakož i jiné druhy ovoce a zeleniny.

Drtič posadíte na sud na kvas,nebo přímo na lis na ovoce a ovoce se semele přímo do sudu na majču nebo do lisu na moštování. Drtič ovoce s nerezovou násypkou o objemu 7L. SHARK FRUIT kW K drtiči dostanete dárek-ochranné brýle.


Průměr drceného ovoce do cm. Tubus a drtící ústrojí tohoto vynikajícího pomocníka je vyrobeno z vysoce kvalitní potravinářské nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения