úterý 6. června 2017

Nádoba s plovoucím víkem

Nádoba s plovoucím víkem

Nerezová nádoba opatřená víkem s nafukovací duší určená pro opakovaný odběr tekutin např. Položením víka nádoby na hladinu a dofouknutím duše kolem víka se dokonale utěsní spára mezi víkem a nádobou. S plovoucím víkem komplet – plovoucí víko, pumpička, duše, kvasná zátka,. Lze doobjednat nerezové nohy a protiprašné víko. Podle přání zákazníka může být nádoba doplněna o vzorkovací kohout nebo o horní krycí víko nádoby a plovoucí víko o dvojčinný plastový ventil typ 111.


Nádoba s plovoucím víkem

Jedná se o otevřené nádoby s víkem plovoucím na hladině kapaliny. Víko je vůči nádobě utěsněno potravinářskou hadicí (duší) a je opatřeno vzduchovou pumpou s manometrem pro kontrolu těsnosti hadice. Nádrže s plovoucím víkem typu S Tyto nerezové nádrže se používají pro uchovávání tekutin v potravinářském průmyslu, jako jsou: víno, džusy, me atd. A to ve dvou základních variantách.


Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Text inzerátu Prodám nerezovou nadobu s plovoucím vikem na 600l, roky stará. Plastová nádoba s víkem bílá l. Lze ji tedy využít jako sud na vodu nebo jako bečku. VINOTECH - vinárske potreby Vám ponúkajú technológie pre spracovanie hrozna- mlynčeky, odstopkovače, mlynkoodzrňovače, lisy, ďalej nádoby, sudy, nádrže, vinifikátory a barikové sudy na uskladnenie a zrenie vína. Fóra › Vinařská sekce › plastové nádoby s plovoucím víkem Zvolené téma obsahuje celkem odpovědi.


Nádoba s plovoucím víkem

Do diskuze (diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Brumovice a poslední změna proběhla 15. Prohlížíte příspěvky - ze (celkem z 3) Autor Příspěvky 14. Zdeněk Mikuš - Výroba plastových bazénů, jímek a nádrží. Vyrábí z nerezové oceli tanky, nádrže na víno a jiné tekutiny,. Tank s plovoucím víkem na 3litrů, použité na medovinu maximálně 2x.


Použití: víno , medovina, voda, nádrž , rezervuar,. Zařízení slouží jako kvasná nádoba na kupáže, dokonalé čeření a. V tejto sekcii nájdete celú ponuku nerezových sudov. Možné kombinace s víkem nebo bez víka. Víko se nasazuje tlakem ruky, zpevněné okraje pro delší životnost, zesílené dno pro vyšší pevnost a stabilitu. Tento originální kousek zazáří na každé párty.


Umíchejte hostům jejich oblíbený dink a skvěle se bavte. Hrdlo nádoby lemuje hluboký járek na vodu, zabraňující přístupu vzduchu do nádoby. V posledním období začali vinaři ve zvýšeném měřítku používat nádrže s plovoucím víkem.


Tyto si brzy získaly velkou oblibu a dnes jsou naším nejžádanějším výrobkem. V nádobě s plovoucím víkem můžete dlouhodobě uskladnit víno, bez rizika oxidace. Vinofikátory jsou uzavřené nerezové nádoby, určené k nakvašení rmutu z modrých hroznů - slouží k výrobě červených vín. Po skončení výroby vín lze vinofikátory také použít ke skladování vína jako nádobu s plovoucím víkem.


Nádoba s plovoucím víkem

Barva přepravky je pouze ilustrativní. Nerezová nádrž s plovoucím víkem 2lt. Nádoby nemají atest na styk s potravinami. Krabice jsou z průhledného plastu.


Vhodné k uskladnění koření, šroubů nebo pomůcek pro kutily. Snadno se připojí a přemístí – žádné nářadí nepotřebujete. Nádoba l - originál 31Kč s DPH.


Testováno a schváleno pro kontakt s potravinami. Lienbacher oválná nádoba na popel s víkem l, x 5x cm. Popis: VIN-O-FERM PDM jsou kvasinky doporučeny pro komplexní bílá šumivá vína s velkou finesou.


Umožňují expresi odrůdových komplexních vůní původního aroma vinné révy a přináší intenzivní květinové a ovocné tóny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения