pátek 2. června 2017

Přesnídávka bez cukru

Základ tvoří jablka a zbytek ovoce podle výběru. Vyzkoušená je hrušková, banánová či borůvková. Urodilo se vám letos tolik ovoce, že ho ani nestíháte sníst? Zavařte ho v podobě domácí přesnídávky!


Nejen, že k ní stačí jen ovoce a voda, takže v sezoně dost ušetříte, ale navíc budete mít jistotu, že svým dětem dáváte pyré bez přidaného cukru , zahušťovadel či dokonce konzervantů (což se nedá říct o všech kupovaných přesnídávkách).

Jablečná přesnídávka bez cukru. Někdo doporučuje vařit rovnou, já jsem si jablka nakrouhala v robotu a pak dala do většího hrnce. Podlijeme trochou vody, stačí pár centimetrů a dáme vařit.


Domácí přesnídávka bez cukru recepty, které budete milovat. Jahodovo-banánová přesnídávka bez cukru - recept, návod na uvaření Na této stránce pro vás vyhledáme všechny recepty na: Jahodovo-banánová přesnídávka bez cukru. Zároveň pro vás hledáme mezi podobnými recepty. Děkuji za užasný članek a potvrzení,že se da přesnídávka udělat bez pudinku a cukru :-).


Tak už se těšim na me zavařovani :-P.

Hezke leto Vam Jitu přeji a zavařovaní Zdar :-D. Jablka oloupeme a vykrájíme jadřince. Dusíme je, až změknout. Přesnídávka by pak byla řídká.


Jakmile jsou jablka měkká, ponorným mixérem je rozmixujeme. Ovocie v plnom prúde, zachovajte pre svoje ratolesti detskú výživu. Doprajte im to najlepšie z najlepšieho – svoje, domáce, bez pridania cukru či iného sladidla a bez konzervantov. Len čistá prirodzená chuť ovocia, prípadne kombinácia zo zeleninkou. Je naozaj úžasná, chutí mne aj môjmu drobcovi už odmala.


Malé děti přesnídávky většinou milují. Jenže ty kupované nemáte pod kontrolou a přitom vyrobit domácí bez cukru není vůbec složité: Jako základ pro přesnídávku slouží tradičně jablka. Aby přesnidávka nebyla kyselá, zkuste zvolit sladší odrůdy (např. Golden Delicious) a doplňte ji rovněž 1-banány či. Meruňková přesnídávka bez cukru recepty, které budete milovat.


Sháněla jsem recept na přesnídávku bez cukru a pudinku, kterou bych mohla dát své 7měsíční dcerce. Musím říct, že přesnídávka je výborná, ujídá ji i tatínek. Ve sklepě vydrží opravdu hodně dlouho, našli jsme pár skleniček po dvou letech a je stále dobrá.


Banány přesnídávku osladí, takže cukr není potřeba a zároveň ji zahustí, tudíž není.

I když už nemám malé děti, tak je u nás oblíbená. Máme polorané jablka, které padají a jsou moc dobré, ale dlouho nevydrží. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Recept na přesnídávku bez zbytečných přísa která je vhodná pro děti. Ovocná přesnídávka bez přidaného cukru , pouze ze tří ingrediencí.


Stačí naservírovat do přenosné dózy a máte domácí svačinu do práce nebo na výlet. V ledničce vydrží určitě dny. Uložte si přesnídávka banán jablko bez cukru do svého jídelníčku zdarma.


Kojenecká přesnídávka bez cukru a pudingu recepty, které budete milovat. Uložte si jablečná přesnídávka bez cukru OVKO do svého jídelníčku zdarma. Najmä ak čítate zloženia a snažíte sa kúpiť to najlepšie pre svoje dieťa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения