čtvrtek 22. června 2017

Nasávaná kartonáž

Ty nacházejí široké uplatnění pro svoji pevnost, pružnost a tvarovou flexibilitu při minimální hmotnosti a nízké ceně. Obaly z nasávané kartonáže jsou častou alternativou EPS obalů. Předností obalů z nasávané kartonáže je jejich biologická odbouratelnost.


Vstupní surovinou je totiž 1 recyklát – papírový odpad. Obalové aplikace z tohoto materiálu jsou pevné, pružné, s nízkou hmotností i cenou.

Prázdné palety z nasávané kartonáže jsou velice lehká (cca – kg) a velice snadno se s nimi manipuluje. Díky svému tvaru jdou papírové palety také výborně stohovat a nezabírají zbytečně moc místa. Dobré mechanické vlastnosti, výborná tvarovatelnost a odolnost, při minimální hmotnosti a nízké ceně je jeden z hlavních faktorů návrhu obalu z tohoto materiálu. Výrobky z nasávané kartonáže jsou díky své schopnosti absorbovat nárazy a vibrace ideální obalový materiál.


Jedná se o ekologické výrobky, které jsou vyráběny z recyklovaného papíru a zároveň jsou plně recyklovatelné. Nasávaná kartonáž je moderní technologie zpracování a tváření papírových vláken. Dostatečná pevnost, nízká hmotnost a dobrá stohovatelnost předurčují tyto výrobky pro jednorázové použití bez nutnosti se zabývat nákladnou logistikou.

Díky dlouholetým zkušenostem v oboru jsme schopni poskytnout odborné poradenství a vyhovět Vašim požadavkům ve vysoké kvalitě zpracování. Recyklovaný pěnový polystyren rEPS. Hlavním zaměřením je výroba tvarovek, fixačních prvků, přep. Ochranné rohy z nasávané kartonáže mají více výhody.


Jelikož je vyráběn z recyklova-ného papíru a kartonu, nepředstavuje pro životní prostředí žádnou ekologickou zátěž. Přední výrobce nasávané kartonáže. Výroba zakázkových i standardních obalů z recyklovaného papíru. Ekologické obaly pro elektroniku, moulded pulp, nasávaná kartonáž , obaly pro automotive.


Jsme přední evropský výrobce ekologických obalů a výrobků z nasávané kartonáže. Nabízíme zakázkovou výrobu nasávané kartonáže pro oblasti spotřební elektroniky, průmyslu, automotive, ale také kosmetiky a chemického průmyslu. Skladem (34) V externím skladu (5) Cena. Kartonáž a lepenka Vyrábíme kartonové obaly a lepenkové obaly dle katalogu FEFCO nebo jako řešení přímo na míru zákazníkům. Vyrábíme klopové krabice , víkové krabice , mřížky, fixace, přepravní obaly, skupinové balení i speciální obaly.


Nádoby sú vodovzdorné a odolávajú olejom. Obaly môžu byt používané v mikrovlnných zariadeniach až do teploty 200°C.

Spektrum potravinárskych obalov je velmi obsiahle, najcastejšie sú však. DECAPULP is an innovative company that, through a technology based on the reuse of paper, cardboard and virgin pulp from environmentally controlled plantations, manufactures moulded pulp packaging and logistics accessories in a standard range and tailor-made solutions. Vhodným designem lze také dosáhnou značné variability, kdy jeden obal lze využít k balení více obdobných výrobků. Blog Servisbal Obaly s. Přinášíme zajímavosti a aktuální informace z naší společnosti.


Tipy a rady pro naše zákazníky jak ušetřit. Nabízíme Paleta nasávaná kartonáž - 800x600x1- nosnost 2kg již od 6Kč a dodáme až k Vám do hodin. Co je nasávaná kartonáž ? Jedná se přitom o ekologické výrobky, které jsou vyráběny z recyklovaného. Palety z nasávané kartonáže jsou velmi lehké a skladné.


Kontaktujte nás a zjistěte další výhody oproti běžným paletám. Kód PAL NK 8EAN Hmotnost Kg Dostupnost. Sú vyrábané z recyklovaného papieru a kartonu, nepredstavujú žiadnu hrozbu pre životné prostredie.


Samotné obaly sú 1 recyklovatelné. Papírové palety z nasávané kartonáže jsou vyrobeny z recyklovaného papíru ve speciální formě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения