středa 21. června 2017

Držák na kolo na auto

Uzamčení kola k nosiči, Zamčení nosiče k vozidlu, kg, Sklopení naložených kol. Praktický držák pro vzpřímené uchycení jízdního kola na střeše vašeho automobilu, který si oblíbíte především díky jednoduchosti a rychlosti při připevňování kola. Nosiče kol na střechu auta - dlouhodobě nejoblíbenější. Pokud vyrážíte na cyklovýlety na delší vzdálenost, střešní nosiče jsou ideální volbou.


Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa?

Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola. V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo , držáky za pedál, závěsné stropní držáky, držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola. Držáky na kola přehledně na jednom místě. V našem katalogu najdete věšáky na jízdní kola na zeď či strop, ale máme pro Vás rovněž nástěnný držák pro autobox.


Samozřejmě prodáváme pouze výrobky ze špičkových materiálů, což je zárukou bezproblémového a dlouholetého užívání. Kromě otravné manipulace při každé cestě s koly se ovšem může stát, že tabulku ztratíte. To znamená auto bez chybějící značky odstavit, vydat se na dopravní úřad obce s rozšířenou působností a prožít si spoustu starostí a běhání s vyřízením nových espézetek.

Držák kola na zeď Hornit CLUG Hybrid je jedním z nejmenších držáků na světě. Vhodný pro treková a krosová kola. Elegantní a ušetří prostor ve Vašem bytě, domě nebo garáži.


Vaše kolo bude vždy správně uchyceno bez starostí o jeho možné poškození. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Ottie, Baseus, CONNECT IT a dalších. Držák za zadní náboj je vhodný pro vystavení nebo odložení jízdních kol většiny typů, bez ohledu na tvar rámu. Největší uplatnění nachází v cyklistických prodejnách a na. Funguje na principu uchycení kol v kolejnicích, kdy jsou zajištěna za rámovou trubku. Celkem je možné pomocí tohoto nosiče převážet až kola.


Zaujme svou univerzálností, kdy ho lze umístit na celou řadu klasických automobilů s karoserií hatchback. Na objednávku KS-1Držák pro až jízdních kol s otočnými háky, odkládací plochou a okem u zamčení kol.

Lze ve vozech ŠKODA přepravit jízdní kolo , aniž by se muselo upevňovat na střechu nebo na tažné zařízení? KODA Originální příslušenství myslí i na tuto variantu a nabízí interiérový držák , s nímž snadno umístíte kola do kufru vozů ŠKODA Roomster, Yeti, Octavia Combi a Superb Combi. Drobné oděrky na držáku za pedál, viz foto.


Osobní předání Praha Podolí nebo Náměstí Republiky,… 9Kč Nosiče na kola Hlavní město. Jaký nosič kol na auto vybrat? Nosič kol na střechu auta je ideální pro ty, kteří kola berou na cesty spíše zřídka, nevadí jim náročnější nakládání kol a nechtějí za nosič utratit mnoho peněz. SKLADOVÁNÍ A OBALY NA KOLO.


Převoz kola v automobilu nebo městské hromadné dopravě a jeho skladování… nic neponechávejte náhodě! Pro snadný a bezpečný převoz kola si můžete pořídit speciální ochranný obal, který je skladný a umožní vám vzít si své skládací kolo do vlaku, autobusu, metra atd. Balení obsahuje: přední držák na vidlici se přísavkami, zadní přísavku pro připnutí zadního kola , pásku pro uchycení kliky k rámu kola , plochý klíč, imbus, vazelínu a transportní tašku na vše. Prodám držák kola na auto , který se připevní na střechu vozidla pomocí přísavek. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky.


Pokud Váš dotaz není urgentní, nebo nepotřebujete okamžitou reakci, napište nám prosím zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře. Budeme se vám snažit odepsat a. Baseus Miracle univerzální držák mobilu na kolo 4-zelený SUMIR-BY06. Vyrobeno z vysoce kvalitního, odolného silikonu. Držák kol automobilu s uchycením na stěnu do garáže - pro pneumatiky do šíře 2mm, sada ks držáku, od italské firmy Lampa. Popis a technické údaje Držák na kolo pro upevnění na stěnu (lze upevnit také na strop).


Kolo se na držák věší za přední nebo zadní kolo. Zvedák jízdního kola výtah na kolo ke stropu (Bike Lift kladkový zvedák a držák na jízdní kolo montáž na strop) Pokud máte málo prostuoru v garáži a nevíte kam s jízním kolem tak tento „výtah“ na kolo Vám pomůže ke zvětšení prostoru a zavěšení a uskladnění kola ke stropu. Cena za 1kus pro 1kolo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения