pátek 16. června 2017

Ucpaná myčka whirlpool

Co způsobuje přetečení myčky? Myčka Indesit hlásí poruchu. Mám poruchu myčky Whirlpool. Vestavěná myčka nádobí skvěle zapadne do vaší kuchyně. Vytvořena byla s důrazem na elegantní design a efektivitu s využitím inovativních technologií.


Poruchy myček jsou bohužel běžnou záležitostí (jedná se o velmi vytížený spotřebič). V základu je to velmi jednoduché, myčka ukáže chybový kó my ho musíme rozluštit a vyřešit. To však jde těžko pokud nevíte, co chybový kód znamená. Proto jsme pro vás sepsali seznam nejčastějších chybových kódů a jak je vyřešit. Musíte však počítat s tím, že.


Vyčistěte, nebo vyměňte mycí ramena. Skleničky, talířky ani příbory nevyndáváte z myčky tak čisté, jak byste si přáli? Na vině mohou být ucpaná nebo poškozená mycí ramena. Problém vyřešíte i bez technika.


Přečtěte si, jak na to. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru.


Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Také se to může stát tím, že vám někdo z rodiny během mytí otevře myčku a něco si vyndá. Je potřeba ji restartovat, tj.


Domácí spotřebiče od světového výrobce Whirlpool. Pračky a sušičky jsou rychlejší, proto během dne vyperete více prádla. Co dělat, když myčka nefunguje a nejde ani zapnout? Zapne se, ale nespustí program, co s tím? Za nabídky předem děkuji.


Těsnění přívodní trubice na vodu do myčky. Samostatný kryt k ramenům myčky. Vhodný na myčky s novým provedením a šířkou cm. Průměr těsnících otvorů mm. Po zapnutí programu myčka pouze hučí, párkrát cvaká a potom nereaguje, nezapne se program.


Může být myčka ucpaná mazem? Filtry i myčka celkově jsou čisté. Při posledním mytím se mi (nevím jak) odšroubovalo víčko od doplnění soli, zatekla tam voda.


Dobrý den, dle návodu je chyba F- neodčerpává se voda, F- přetéká voda. UKS: funkce pro kontrolu stability, která zamezuje. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Nabízí programů mytí a disponuje senzorovou technologií 6. Whirlpool ušetří mnohem více vody, energie a peněz než jiné myčky! Hlavní výhody: programů mytí kapacita sad nádobí poloviční náplň hlučnost dB Program poloviční náplň šetří nejen energii, ale také vodu při mytí částečné náplně rozmístěné v obou přihrádkách. Nevypouští vodu, neždímá, netopí.


Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější problémy rozebrali. A společně pro vás připravili tipy, jak nejčastějším závadám předcházet – nebo jak je řešit, když už nastanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения