pátek 2. června 2017

Věžové jeřáby pronájem

Zajišťujeme také přepravu a servis jeřábů, montáže, demontáže, školení a další doplňkové služby. Nabízíme nové stavební jeřáby značky Terex. Níže nabízíme k zapůjčení věžové jeřáby několika značek a. Dlouhodobý pronájem jeřábu Věžové jeřáby pro stavby většího rozsahu. Obrovité věžové jeřáby se hodí na stavbu kancelářských i bytových budov o několika podlaží. Své využití najdou také ve městech a hustých zástavbách.


Protizávaží jeřábů s horní otočí jsou umístěna ve spodní části věže a. Liebherr z vlastní půjčovny. Pro dodavatele i odběratele, pro všechny typy zařízení, mobilní jeřáby , minijeřáby, věžové jeřáby , pracovní plošiny i vakuové přísavky nabízíme bezplatný internetový katalog. Jeřáby pronajímáme na den, týden, ale i dlouhodobě. Záleží jen na Vás, na jak dlouho si jeřáb pronajmete. Přívěsné jeřáby půjčujeme i na jeden den.


Samostavitelné pak minimálně na týden a věžové jeřáby s nosností šest tun dlouhodobě. Náklady na dopravu, montáž a obsluhu účtujeme zvlášť. Profesionální stavební jeřáby všech velikostí za super cenu! Dalbe pro Českou i Slovenskou republiku!


Jednoduchá přeprava na transportních podvozcích a rychlá montáž, to jsou hlavní přednosti samostavitelných jeřábů. Minimální doba pronájmu je jeden týden. Na jeden týden lze pronajmout také. Jsme autorizovaným servisem pro jeřáby Potain.


Provádíme záruční opravy jeřábů, i běžný servis starších strojů. Na pronájem jeřábů Potain poskytujeme „SERVIS 24“ – do hodin od nahlášení poruchy máte jistotu, že bude stroj bude servisován. Pokud bude možné poruchu odstranit na místě, opravíme ji.


Ke službám divize věžových otočných jeřábů patří také projektování stavenišť a též pronájem a prodej použitých strojů. Jeřáby typu MCT jsou věžové jeřáby (Tower cranes) hodící se pro menší a časově krátké stavby. Pronájem po celé ČR na jedno kliknutí na portálu České- jeřáby.


Přeprava mezi stavbami je jednoduchá a na její uskutečnění je potřeba malé množství aut. Stejně tak rychlá montáž, nastavení a demontáž hrají do rukou flexibilitě tohoto stroje. Jeřáb je možné přizpůsobit stavbě. SÁEZ Cranes - prodej, pronájem a servis jeřábů.


Jsme spolehlivým partnerem stavebních firem. Jeřáby SÁEZ splňují díky jejich dokonalé konstrukci vysoké požadavky na ovládání a údržbu stroje. V současné chvíli disponujeme věžovými jeřáby s horní otočí, flat top jeřáby s horní otoči, rychlostavitelnými.


Poskytujeme a nabízíme jeřábovou a stavební techniku včetně komplexního servisu dále pronajímáme jeřáby WOLFF a WILBERT i COMANSA a CONDECTA také prodáváme věžové jeřáby Comansa a nabízíme pronájem stavebních výtahů ALIMAK a STROS či součástí naší nabídky je i nákladní. V rozsáhlém jeřábovém parku nabízíme věžové jeřáby předních světových výrobců značek Comansa, Wolff a Wilbert. Montáž frekvenčních měničů, rádiových dálkových ovládání či pronájem zdvihacích zařízení včetně jeřábových drah a vázacích prostředků. Ke všem těmto činnostem. Výroba, přeprava betonu.


DOPRAVA a MECHANIZACE a. Stavební věžové jeřáby. Firma Doprava a mechanizace a. Koncesní listiny a živnos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения