úterý 27. června 2017

Jak vyrobit stojan na šperky

Povaluje se vám doma také starý, ale pěkný rámeček od obrázku? Stačí na zadní stranu natlouci pár hřebíčků s větší hlavičkou, mezi které pak natáhnete ozdobný zlatý drátek – ten náš jsme koupili v květinářství. Práce je hotová za pár minut, náklady jsou do Kč.


Inspirujte se, jak si vyrobit šperkovnici nebo stojan na bižuterii. Prázdný rám obrazu může posloužit jako. Určitě to zvládnete, potřebovat budete především kvalitní sádru. Pomocí kartonu a rukavice vyrobíte odlitek. Stojánek nemusí být jen na šperky.


A navíc, sádru si můžete vyrobit i sami. Nebaví vás už rozplétat řetízky a korále? Ztrácíte přehled ve svých prstýncích a hledání druhé náušnice do páru končí mnohdy nezdarem?


Pak právě pro vás máme řešení! Nechte se inspirovat a vyrobte si s námi jednoduchý, ale za to velmi praktický stojan na šperky. Vyrobit se dá z toho, co máte doma. Chce to jen trochu zručnosti a špetku fantazie. Díky za zhlédnutí mého dalšího videa!


Pro více videí tohoto tipu se přihlašte k odběru;) Tohle je perfektní DIY pro ty, co neví kam s. Pokud se vám líbilo, nezapomeňte dát like. Ukažte všem svůj osobitý styl a ozdobte si tento nádherný duhový stojan na šperky podle sebe. Postavte si stojan , ozdobte ho k obrazu svému a vystavte si na něm v pokoji své šperky se svým jedinečným a kreativním stylem.


Stojan na šperky můžete zdobit a upravovat, jak jen budete chtít. Držák na kuchyňské ubrousky a nebo na šperky ? Finální použití je čistě na vás! Z palety lze vytvořit celá ozdobná stěna, kterou využijete jako věšák na šperky i poličky na fotky s vašimi vzpomínkami. Máte doma rámeček s rozbitým sklem?


Sklo vyhoďte a použijte pouze dřevěný rámeček, na který připevníte. Snapshot: Armor Stands, Color Beacons, Red Sandstone, New Fence Recipe, Mob AI - Duration: 11:38. Na váš čerstvo „zasadený“ strom s nádychom dovolenkovej nostalgie však nevešajte príliš ťažkú bižutériu, keďže je to prírodný materiál, ktorého konáriky sú krehkejšie. Organizér na šperky v tvare stromu je tiež obľúbená a vkusná dekorácia, ktorú si môžete zakúpiť aj v ultra modernom prevedení v obchode. Rada za všechny prachy: Jak si vyrobit pořadač na šperky Kutil Adam.


Unsubscribe from Kutil Adam? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jak vyrobit stojan na naramky produktů. Prezentujte svou bižuterii stylově. Bižuterní stojan pro vaše šperky ve velmi neobvyklé staromosazné barvě. Díky různým výškám háčků na něm vystavíte jak náušni.


Jak vyrobit stojan na šperky

Připomínáme, že pokud koupíte stojanů více, získáte mnohem výhodnější cenu. Principy ochrany soukromí na Sperky. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem.


Jednoduchý, ale efektivní stojan pro náušnice, náhrdelníky, náramky, které si uděláte doma pro svou tvář. Na stejném principu fungují válcové stojany ve vodorovné poloze, které mají více pater a hodí se především do obchodů se šperky. Pro náušnice pecky je určen stojan s mnoha dírkami, pro ty visací je vhodný elegantní stojan se stabilním podstavcem, na který lze zavěsit i těžší náušnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения