středa 7. června 2017

Chladnička brandt náhradní díly

Ne všechny těsnění a gufera na pračky BRANDT které máme skladem jsou vystaveny zde na eshopu. Náhradní díly - pračky Náhradní díly - myčky nádob. CHLADNIČKA BIC674ES Brandt. Jsme zde stále pro vás. Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu.


Příjem a expedice on-line objednávek, prodej. Lednice - Katalog Lednice. Dodáváme náhradní díly na ledničky jako jsou madla, držadla, police, držáky nebo termostaty. Zásuvky mrazniček - Katalog Zásuvky mrazniček.


Electrolux náhradní díly a příslušenství Electrolux náhradní díly a příslušenství. Objednejte si originální díly a příslušenství pro domácí spotřebiče - vysavače, chladničky, pračky atd. Elektronika ( modul ) lednice BRANDT COA 2a COA 363. Do žádných jiných modelů nepasuje ! Pro objednání náhradního dílu vždy potřebujeme znát výrobní a sériové číslo výrobku, které najdete na štítku na spotřebiči (prod. number, art. number, ser. number). Vám nedokážeme náhradní díl objednat.


Odešleme je přímo z Electroluxu! Vložte model nebo označení spotřebiče, název nebo číslo d. Pořiďte si naši chladničku, mrazničku nebo chladničku s mrazničkou a vaše potraviny zůstanou déle čerstvé. Naše spotřebiče mají funkce jako chlazení lahví, vestavěný ventilátor pro rovnoměrnou teplotu, elektronické displeje nastavení či rychlé zmrazení. Všechny mají vysokou energetickou účinnost.


SPODNÍ ŠUPLÍK KOMBINOVANÉ LEDNICE BRANDT ŘADY DUA , COA. Věnujte prosím pozornost veškerým kótám. Madlo je z velmi tlustého a houževnatého plastu - je velmi pevné ! Betony pračky Blokování dveří pračky Bočnice a panely pračky Čerpadla pračky Dveře pračky Filtry pračky Gufera pračky Hadice pračky Hladinové spínače pračky Knoflíky pračky Kondenzátory pračky Ložiska pra.


Domácí spotřebiče Beko, to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu. Podívejte se na naší širokou nabídku. Kupte si originální náhradní díly a příslušenství AEG pro vysavače, myčky, pračky a další spotřebiče. Odesíláme je přímo od AEG! Chladservis nabízí prodej od ledniček přes pračky až po sporáky, za příznivé ceny.


To vše s vlastním servisem v Brně. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Popis: hodně zachovalá, chlazení bez záva mraznička někdy mrazí nepravidelně. Vážení zákazníci, naše prodejna je pro osobní odběr uzavřena.


Přepravní služby vám i nadále doručí objednané zboží až k vám domů. Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Nabízíme ovšem také univerzální náhradní díly , které pasují na více typů chladicích zařízení.


V nabídce máme náhradní díly na chladicí přístroje značek Ardo, Calex, Philco nebo Whirpool. Prodám demontované, použité díly z pračky Gorenje, vše plně funkční, elektronika roky, zbytek let. Ovládací panel, ventily, panty a zámek dvířek a další.


Vše nebo jednotlivě dohodou. Pračka není, pouze díly viz první foto. Prodáme chladničku Brandt , v provozu méně jak rok. Objem chladničky 1litrů, objem mrazáčku litrů.


Kontaktujte nás Beko- dily. Zobrazit všechny značky. Díly do sušiček prádla. Fridge and Freezer Spare Parts. Cooker and Oven Spare Parts.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения