pátek 2. června 2017

Panvica na volské oká

Panvica na volské oká

Vďaka anti-adhéznemu povrchu skvele vytvaruje nielen volské oká , ale aj lievance alebo zemiakové placky, a umožní Vám rýchle a. Je určená na prípravu volských ôk, zemiakových, placiek atd. Ozvláštni Vaše raňajky a. Tescoma PREMIUM panvica na volské oká x cm. Panvica na volské oká je praktickým pomocníkom do každej domácnosti. Orion Panvica GRANDE na lievance 7. Kvalitná liatinová panvica so smaltovaným povrchom s použitím minimálneho množstva oleja, či tuku. Panvica je vhodná nie len pre volské oká , ale aj na prípravu malých zemiakových placiek, vajíčok, palaciniek a lievancov.


Panvica na volské oká

Ideálna na prípravu volských ôk, alebo lievancov. Vhodná na všetky typy sporákov vrátane indukcie. Panvice sú veľmi všestrannými pomocníkmi v kuchyni. Pomocou nich sa dajú vykúzliť skutočne rôznorodé jedlá.


Podľa toho si vyberáme aj typ panvice. Zvlášť špeciálne sú panvice na palacinky so zníženými okrajmi, panvice na volské oká či grilovacie panvice. Panvica z radu PRESTO - elegantný kuchynský riad pre každodenné použitie, vybavený kvalitným antiadhéznym povlakom proti pripaľovaniu. Určené pre elektrické a plynové sporáky, vhodné do umývačky riadu.


Panvica na volské oká

Odnímateľná rukoväť, panvica je použiteľná vo všetkých typoch sporákových rúr, umývateľná v umývačke riadu. Pre zobrazenie viacerých produktov odoberte niektorý z filtrov. Nábytok Dekorácie Bytový textil Osvetlenie Rekonštrukcia Kuch.


Volská oka nebo lívanečky připravíte klasicky i na minimálním množství tuku. Rukojeť díky materiálu i tvaru skvěle padne do ruky, je opatřena očkem pro možnost zavěšení. Ani při přehřátí nevylučuje žádné toxické výpary, je šetrná k životnímu prostředí a především ke zdravému vaření. Preto im TESCOMA venuje mimoriadnu pozornosť a ponúka v tomto odvetví všetko, čo si len dokážete predstaviť – ľahké wok panvice aj masívne grilovacie panvice na steaky.


Z prvotriednych materiálov, s vysoko kvalitnými povrchmi – hladkými, „kamennými“ aj vrúbkovanými. Na každú z nich má samozrejme tiež pokrievky. Odlievaná masívna panvica na volské oká v tvare smajlíkov, má veľmi kvalitný nepriľnavý povrch PFLUON GRANIT. Volská oka speciál - recept: Nakrájíme česnek na drobno, cibuli na kroužky, nivu a rajčata na plátky.


Připravte lívance a volská oka snadno, rychle bez připékaní! V nabídce máme pouze kvalitní pánve na volská oka a lívance s antiadhezním povrchem. Pánev uplatníte i na jiné pokrmy – je libo třeba bramboráčky?


Pánev i přes svůj atypický tvar je navržena tak aby přiléhala na plotnu celou plochou. Volské oko, teda vajíčko pečené na panvici, sa často podáva na raňajky alebo ako príloha k mäsám či prívarkom. Takto ho pripravíte správne: Volské oko môžete pripravovať na obyčajnej panvici, ale ak chcete dosiahnuť efektný okrúhly tvar, použite špeciálnu panvicu na prípravu doliek. Poruke by ste mali mať aj vhodnú.


S minimálnou potrebou tuku. Vďaka sklápacej rukoväti nezaberie miesto v. Na perfektnú prípravu je dôležitá predovšetkým kvalitná panvica , na ktorej sa cesto nepripáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения