čtvrtek 1. června 2017

Rajčatový základ na pizzu

Recept na rajčatový základ , který se skvěle hodí na domácí pizzu. Rajčatová omáčka na pizzu - recept: Nakrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme rozmačkaná rajčata i se šťávou. Směs osolíme,opepříme, přidáme česnek, koření a protlak.


Dnes ještě polotovar k přípravě pizzy, protože u nás často bývá na večeři. Nerada kupuji rajčatové pyré z obchodu, víte sami, co to všechno obsahuje.

A teď je ještě sezóna rajčat, tak proč si nepřipravit vlastní rajčatový základ na pizzu. Nic není lepší než vybrat z komory domácí produkty. Víte co obsahují, co máte od nich čekat, víte co sníte a. Rajčatový základ na pizzu recept recepty, které budete milovat. Dietní těsto na pizzu dejte péct na zhruba minut do trouby. Poté ho vyjměte, dejte na něj rajčatový základ a další ingredience, které máte rádi.


Posypte pizzu sýrem a dejte ji ještě na chvíli zapéct, dokud se sýr neroztopí.

Zdravá pizza z jogurtu vám opravdu zachutná. Na rajčatový základ na pizzu budeme potřebovat. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Rychlá rajčatová omáčka na pizzu podle Jamieho Olivera. Vynikající rajčatová omáčka na pizzu.


Výborná rajčatová omáčka na pizzu. Nechte vychladnout a na konci rozmixujte, aby v omáčce nebyly žádné větší kusy (hlavně od cibule). Pizza s rajčatovým základem. Na pizzu s rajčatovým základem dejte, co máte rádi.


Pro inspiraci přidávám naši sestavu na Pizzu capricciosa. Než se pustíme do samotné přípravy pizzy, musíte si uvědomit, že nejdůležitější částí celého procesu je kvalitně zpracované těsto a rajčatový základ. Také počítejte s tím, že na tento recept budete potřebovat minimálně hodin, aby těsto správně vyzrálo. Odměnou za trpělivost vám bude lehké, vláčné a. Vytvořenou placku pomažeme rajčatovým základem (viz. recept rajčatový základ na pizzu ) a ozdobíme podle chuti.


Dáme péci do předem vyhřáté trouby na 180° C. Po minutách pečení pekáč vytáhneme a vše ještě posypeme strouhaným sýrem, který již necháme v troubě jen rozpustit.

Na tento recept jsem použila rajčatový i špenátový základ. Takto mám pizzu doma nejraději. Téměř všichni máme rádi pizzu , spoustu z nás ale neví, jak se dělá těsto, nebo rajčatový základ podle originálního italského receptu.


Ivana79:Pokud si uděláš domácí tak asi žádný, ale ve většině kupovaných máš škrob, barviva a rajčat tak deset dvacet procent. Upozorňuji, že proti kvalitnímu kečupu typu Heinz nic nemám, ale na pizzu je (dle mého) lepší rajčatová omáčka. Nicméně to je už na chuti každého kuchaře. Tie samozrejme olúpeme. Olúpaní ide dobre po vhodení na sekúnd do vriacej vody.


Videonávod ako jednoducho olúpať paradajky nájdete TU. Klasické italské těsto na pizzu s použitím celozrnné mouky. Fantastické-100kč za pizzu z pizzerie? S tímhle těstem určitě už ne.


Jako rajčatový základ na těsto jsem použil rajčatové pyré ve kterém jsem rozmíchal italské koření od Vitany a nemělo to chybu! Těsto jsem po rozválení přesunul na pečící papír,naložil na něj dobroty a takto přichystané přesunul na rozpálený plech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения