středa 14. června 2017

Háčkované prostírky návod

Skvělý a jednoduchý návod na uháčkování prostírky , chcete-li podšálku, který se hodí do každé domácnosti. Kdykoliv si budete chystat šálek čaje nebo kávy, můžete jej s radostí použít. Prostírky ve tvaru srdce se mohou hodit na svatební stůl i pro běžné použití. Prozkoumejte nástěnku „Prostirani“ uživatele bledukla na Pinterestu. Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! A držíme palce, ať se brzy uzdravíte!


Dobrý den, moc se mi líbí Vaše prostírky , tchýně mne požádala o uháčkování, ale háčkuji teprve krátce a tohle by bylo mé první prostírání. Nebo třeba nějaký jiný jednoduší vzor,který by zvládl i začátečník? Do kuchyn ě, Pro domov, Prostírání. Přesná velikost závisí na použité přízi a velikosti háčku.


Takže i pokud jste úplný začátečník, můžete si takový čtvereček celkem snadno uháčkovat Pokud se ještě úplně neorientujete v základních pojmech jako je krátký sloupek. Návod na háčkované vintage srdíčko 60. V tomto článku vám prinášam podrobný návod na háčkované zvieratko v podobe psíka, ktorý je zaujímavý najmä tým, že jeho telo sa dá naťahovať ako harmonika. Psík harmonika určite zaujme a poteší malé aj väčšie deti, tak si ho skúste uháčkovať podľa tohto postupu na háčkovanie.


Každý má svoju obľúbenú techniku, ktorou zdobí veľkonočné vajíčka. Mne sa páči zdobenie veľkonočných vajec pomocou háčika a priadze. Ak si chcete vyskúšať vyrobiť háčkované veľkonočné vajíčka, pozrite si tieto jednoduché návody a schémy na háčkovanie. Návody na háčkování hraček - 1 originální.


Je to můj první návod , všechno jsem zkusila nafotit, tak doufám, že tomu budete rozumět. Líbí se vám křehké háčkované vánoční ozdoby? Hledáte návod na háčkování?


Háčkované vánoční ozdoby návody. Zde najdete popis na několik tipů háčkovaných vánočních vloček. Jsou lehoučké, mohou být i na stromečku.


Sluší všem bez rozdílu věku - dětem, teenagerům i dospělákům. V knize najdete inspirativní návody na pletené, háčkované a fleecové čepice a navíc jako bonus čepici a rukavice z recyklovaného svetru. Nezáleží na tom, zda jste úplní začátečníci, nebo naopak máte s ručními pracemi bohaté. Ahoj, jmenuji se Šárka, mám ráda internet a ruční práce. Obdivuji každého, kdo něco tvoří.


Dnes už tvořím i já, a chtěla bych nejraději vyzkoušet vše najednou. Druhý návod je na dečku růžovou, podle tohoto návodu krok za krokem můžete uháčkovat menší prostírky např. Blíží se nám advent, takže tentokrát vánočně. Ozdobme si stromeček letos stylově s barevnými háčkovanými ozdobami, které lehce zavání mým.


NÁVOD JE URČEN PRO JEDNOTLIVÉ ZÁJEMCE. NEUŽÍVEJTE JAKO UČEBNÍ MATERIÁL. VĚTŠINA VYCHYTÁVEK JE AUTORSKÝCH A PROTO PROSÍM O CITOVÁNÍ ZDROJE, případně odkaz na návod , nepřepisujte jen moje návody.


Bylo by velmi milé, kdybych třeba na FB byl odkaz na návod a zmínka, že taška je ušitá podle mého návrhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения