pátek 23. června 2017

Čištění interiérů aut praha 4

Mytí a konzervace motorů. Nabídka důkladného tepování interiéru. V případě, že na Vašem látkovém nebo koženém sedadle v autě pozorujete měnící se strukturu potahu, popraskané a odřené plochy, různá zbarvení a jiný nežádoucí stav, pomůžeme Vám. Interiér vozidla vyžaduje pravidelnou péči.


Pokud je delší dobu používán a není pravidelně.

Fit Interior Nano Vysátí komplet interéru, Vysátí kufru, Vyčištění koberečků (textilní suchou cestou), Kompletní ošetření vnitřních plastů nano přípravky, Vyleštění vnitřků oken a vnitřního zpětného zrcátka, Provonění interiéru. Vaše jediné Plusové čištění interiérů aut v Praze! Dokonalé čištění a tepování vašeho vozu.


TIP: Exkluzivně čistý vůz i zvenku, vám zajistí programy ručního mytí kombinované s čištěním interiéru. Vyčistíme vám interier vašeho vozidla profesionálními chemickými prostředky. Při delších opravách vám rádi bezplatně poskytneme náhradní vozidlo.


Postaráme se Vám o průzračná skla, čistý interiér a zdravé prostředí.

Nabízíme profesionální čištění aut a při práci dbáme na každý detail. Profesionální čištění interiéru auta. Nabízíme ekologické čištění interiérů aut , které zahrnuje čištění autosedaček, palubní desky nebo podlah vašeho vozu. Ruční automyčka Hostivař Vladycká ul. Ceny jsou na všech pobočkách jednotné.


Garance kvality a super cen. Parkování během mycího programu na Praze a grátis. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. LBAutomobile autoservis pneuservis,.


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our tr. K tomuto účelu jsou vybaveni vysokotlakým čističem s ohřevem vody, při suchém způsobu se používá zpravidla vysavač na čištění koberců a čalounění. Další potřebou je parní vysavač s možností sání jak.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba BONUSS CAR WASH, WASHplus, s. Petr Lodin - Automyčka,. Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio.

Každý by se měl držet toho, co umí. My umíme renovovat kožené čalounění. Zářivý vzhled a maximální čistota interiérů je tak zaručena. Kvalitní kosmetika a přípravky navíc zajišťují dlouhodobý účinek použité kosmetiky na jednotlivé části vozu.


Dobronická 63 Praha Kunratice. Kromě čištění čalounění a čištění koberců v Praze se zabýváme také mytím oken (včetně parapetů a okenních rámů), čištěním interiérů vozidel a půjčováním čistících tepovačů. Více informací si můžete přečíst v jednotlivých kategoriích. Praha Provádíme mokré čištění interiérů aut , autobusů i nákladních vozů. CUTIS STYLE – čištění interiérů aut a údržba kůže Praha Vyzkoušejte u nás čištění kůže – vaše auto bude jako nové.


Přes let se zabýváme údržbou a čistěním kůže. Svou práci odvádíme profesionálně s šetrným přístupem k danému materiálu. V obci Sulice Želivec ( Praha východ) vám nabízíme kvalitní ruční mytí aut , čištění interiéru, voskování, tepování, desinfekce klimatizace, oboustranné mytí oken, čištění platů, vyčištění kůže a koženky, luxování koberečků, čištění podlahy a pedálů, mytí gumových podlážek a hloubkové čištění čalounění. Od samotného mytí exteriéru, přes mytí interiéru aut , až po kompletní čištění exteriéru i interiéru vozu. Ceník najdete také zde ve ve formátu PDF.


Níže uvedené ceny jsou bez DPH. Našim klientům nabízíme širokou škálu mycích programů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения