středa 28. června 2017

Černý medvěd brno denní menu

Stylový restaurant v historickém centru města Brna. Nabízíme především českou kuchyni z čerstvých lokálních potravin, denní menu , sezónní speciality a moravská vína. V restauraci lze uspořádat firemní prezentace, obchodní jednání, rauty, firemní, rodinné oslavy, svatby, výročí, promoce, zájezdy apod.


Možnost WiFi připojení, denní menu , restaurace je klimatizována. Název Černý medvěd byl původně převzat ze 17. Vyhlídněte si Vaše oblíbené kulinářské akce a naplánujte si společný chuťový zážitek nad dobrým jídlem - jarní zvěřinové hody, valentýnské menu , letní jahodové pokušení, houbařská sezóna a toto byla pouze ochutnávka. V restauraci můžete uspořádat firemní prezentace, obchodní jednání, rauty, firemní, rodinné oslavy (svatby, výročí, promoce).


Denní menu Černý Medvěd ,Prachatice, včetně otevírací doby, kontaktních údajů pro rezervaci či Vaše dotazy. Podívejte se, co dnes vaří Černý Medvěd dobrého. Naši vážení a věrní zákazníci, vzhledem k pokračujícím komplikacím a očekávaným opatřením vlády České republiky ve věci rozšiřování nebezpečného koronaviru, jsme preventivně přijmuli organizační opatření, která z části upraví chod našeho stravovacího zařízení. Rezidence Černý medvěd nabízí ubytování v nově zrekonstruovaném domě v centru města Znojma na Masarykově náměstí. K Dispozici máme tři dvoulůžkové a tři třílůžkové pokoje, dále pak komfortní apartmán pro osob s kuchyní a terasou a prostorný apartmán s kuchyní pro osoby.


Nesjtarší restaurant v historickém centrum Brna. Brno , Czech Republic - Rated 4. Reviews Unfortunately we had an awful experience as one of. Více zjistíte na portále České hospůdky.


Podrobné info o firmě Černý medvěd. Hodnocení od uživatelů, rychlé odkazy na recenze na dalších portálech. Kontakty, vlastnosti, rezervace stolu. Doporučená jídla, dopravní spojení, mapa, zajímavosti v okolí.


Denní menu , recenze, jídelní lístek, kontakt, fotky, akční nabídky a slevy restaurace Jakoby. POLEDNÍ MENU JE PODÁVÁNO OD 11:DO VYPRODÁNÍ! Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak): 1. Aktuální polední menu , kontaktní údaje a otevírací doba. Jakubské náměstí Brno.


Restaurant Černý medvěd. Vítejte v nejstarší restauraci v centru Brna. Stylová restaurace Černý Medvěd vznikla kolem r. Využijte naši nabídku hotových jídel s sebou, která pro vás vaří naši kuchaři. Ať už je to u piva u oběda či večeře, za káždé situace bude plnit vaše přání vstřícná obsluha.


Udělá vše pro to, abyste se u nás cítily příjemně. Každý den máme pro vás, naše náštevníky, připravené denní menu a širokou nabídku hotových jídel a nápojů. Přijďte si k nám pochutnat! Jídelní a nápojový lístek brněnské restaurace a steakhousu Monte Bú se specialitami americké a mexické kuchyně šéfkuchaře Jiřího Ampapy a denní menu. Denní menu nabízíme formou jídla s sebou k vyzvednutí před naší provozovnou, nebo můžete využít našeho rozvozu.


Můžeme Vám nabídnout kvalitní a velmi chutnou mezinárodní kuchyni s různými speciality a jako doplněk stravy velký výběr moravských vín a piva. Days in the Czech Republic The City of Brno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения