úterý 20. června 2017

Pračka whirlpool chyba f13

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. F Chyby signalizované pračkou.


Tady jsou jejich vysvětlivky: F- Napouštění vody - Elektroventil sepnutý po dobu minut, ale presostat nezaznamená naplnění pračky vodou. Chyba hladinového spínača Ak elektronika detekuje počas pracieho cyklu, že kontakt hladinového spínača pre hladinu vody na pranie sa zároveň prepína na zapnutý a vypnutý stav počas sekún zobrazí sa táto chyba. Možné príčiny: Skontrolujte hodnotu odporu na kontaktoch hladinového spínača. Prosím Vás, čo znamená tá chyba ? Treba volať dákeho servisného technika?


I saw on another site that Fmight be a door lock issue. I removed the top of the washing machine and looked down the inside of the front panel. There is the latch and nothing obvious to pull. I turned it off and put my hand in and fiddled about and tired the door and it opened.


I then plugged back in and the power came on and the indicator lights lit up. Vo väčšine spotrebičov má zavedenú funkciu 6. Pračka zjistila problém s teplotním čidlem. Pak už jsme do ni jen z boku praštili a ona se chytla,vydrželo to zase pár týdnů a tak stále dokola.


Všem majitelům této značky přeji pevné nervy. Ty motory se mi zdály stejné, stačilo je pouze přehodit a konektor šel také zastrčit. V příručkách najdete všechny důležité informace.


Mám vstavanú umývačku riadu bez displeja š. Whirlpool a po zapnutí hlásí chybu F13. Nedávno začala počas umývacieho programu pípať – v manuále som našla postup ako to zastaviť a čo by tá chyba mohla znamenať (upchatie filtrov) – všetko čo sa dalo sa vybralo a prečistilo ale. Zdravím poraďáci, dnes som mal doma opravára, ktorý hovorí, že nenašiel chybu okrem servisného kódu F13. F- Extrémně vysoká hladina vody. Zkontrolujte, minimální výšku odpadní hadice a že potrubí není blokováno.


Odpojte nebo vypněte přívod vody a zajistite, aby hladina vody. Práčka je preplnený vodou. Ak pretečeniu kontakt na tlakový spínač je uzavretý pre viac ako sekúnd pretečeniu stavu dôjde. Oprava a údržba pro vaše pračky,myčky a mnoho dalších spotřebičů : Vyhledejte Indesit servis výrobků a zaregistrujte si návštěvu technika. Chyba v motoru napájecího okruhu – kontaktujte servis, je nutná výměna plochého kabelu.


E9 EChyba elektroniky. Rovněž Electrolux na své webové stránce nabízí přehled chybových hlášení. Rebro do bubna práčky, inak nazývané aj lopatka alebo po česky tlukadlo sa zvykne odlomiť na svojich držiakoch a vypadnúť.


Príčin môže byť niekoľko, najčastejšie je to spôsobené tým, že pod bubon sa dostane cudzí predmet, ako minca, kostica ale čokoľvek, čo vypadlo z vreciek pri vkladaní prádla. Zkuste odpojit vypouštěcí hadici a vyprázdnit všechnu zbytkovou vodu. Use an ohmmeter to test the wires across pins and which should be between 1and 1ohms. I checked with multimeter this machine heater element is showing 26.


The heater sensor not showing homs. Mohol si sa spýtať opravára, čo je chyba F13. Inak na strane manuálu je to porucha elektrického modulu, ktorá sa odstráni zapnutím programu odčerpanie vody, alebo stlačením tlačidla reset na dobu aspoň sekundy. F– chyba v snímači hladiny vody. F– porucha odpadového čerpadla.


F– problémy v komunikácii medzi elektronickým regulátorom a zobrazovacím modulom. F– zlyhanie sušenia. F– chyba v blokovacom zámku, dvere nie sú dobre zavreté.


F– porucha mikroprocesora.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения