pondělí 19. června 2017

Mačkač obilí bazar

Stroje - Mackac obili bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vážení chovatelé koní, hovězího dobytka, ovcí, koz, jelenů, pštrosů a jiných užitkových zvířat.


Mačkač obilí bazar

Naše firma Vám nabízí pomocníka ve správné a úsporné výživě. Zvířata - Mackac na inzerce. Mačkač obili - bazar - Bazoš.


Stabilní, kompaktní, snadná montáž Dva pozinkované válce Ø 32mm Excentricky uložený válec umožňuje snadnou regulaci Upínací deska je součástí dodávky,. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vybírejte z inzerátů. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Mačkač obilí bazar

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Záruka roky, český návod. Inzerát Obili v okrese Uherské Hradiště, cena 240Kč, od dmk4na Sbazar. Mačkání vlhkého kukuřičného či obilného zrna přináší celou řadu výhod a poslední dobou se rozšiřuje do všech evropských farem i do jiných zemí.


Za cenu 1kč a bud osobní převzetí nebo poštou po předchozí platbě na učet poštovného a balného a podívejte se prosím na ostatní akce balim do jednoho balíku a informace přes mail. A zasílám i na Slovensko atd. Odpovědí na inzerát souhlasíte z mými podmínkami. Kategorie Starožitnosti - Obili - bazar.


Domácí výroba,bez elektrických kabelů a vypínače. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Dům a zahrada - Prodam srotak bazar. Obilí z mačkače nevykazuje žádnou ztrátu vitamínů.


Najdu tady někoho kdo má taky špatnou zkušenost s mačkačem obilí od pana. Jenže motor kW zvládne tak málo obilí , že hradítko musí být tak přivřený,. Pro zpracování obilí nabízíme mlýn, míchárny krmných směsí a mačkač obilí. Možnost nastavení síly vloček.


Mačkač obilí bazar

Průměr drážkovaných válců 1mm. Tento typ mačkače lze osadit jak motorem třífázovým 380V, tak jednofázovým 220V. Prodám zánovní mačkač obilí i bez motoru.


Ostatní - Obili na bazar. Ruční hydraulický vozík CTY-EH 2. Tříkolový elektrický invalidní vozík, skútr vhodný pro seniory a osoby se sníženou mobilitou. Dobré jízdní vlastnosti, dojezd až km. Vystavit v této kategorii.


Aukro Auto-moto Pracovní a zemědělské stroje. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения