čtvrtek 8. června 2017

Deník slabocha obsazení

Greg Heffley má do budoucna velké plány, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu. Tahle archivní inscenace dnes zaujme především díky celkově dobrénu obsazení a hlavně zásluhou skvělého výkonu Jana Libíčka v hlavní roli. Kompletní obsazení snímku Deník Slabocha - Diary of a Wimpy Kid najdete zde. Obsazení filmu Deník slabocha.


Zjistěte více o hercích, řezisérech a filmovém štábu.

Rozpočet $15miliónov║Tržby USA $600625║Tržby Celosvetovo $7127Tržby za predaj Blu-ray v USA $23483║ Tržby za predaj DVD v USA $432659║ Na Americkú produkciu to ušlo, aj keď nemá to tu patričnú ľahkosť a zábavnosť ako podobný Francúzsky film Mikulášove šibalstvá,. Blíží se prázdniny a Heffleyovic rodina se jde koupat na veřejné koupaliště, což Greg nesnáší. Potkají tam bývalého kamaráda Gregova staršího bratra Rodricka a nevěří. Hej, je to trochu infantilné a pestrofarebné, ale zároveň film obsahuje istú triezvosť, ktorá hádam že pramení z veleúspešnej predlohy. Suma sumárum, v porovnaní s konkurenciou by som neváhal ani minútu a siahol po zvláštnom, leč originálnom Denníku slabocha , ale aby som sa nad ním nejako výraznejšie radoval, na to nemá.


Nepročítal jsem si herecké obsazení a tak mě příjemně překvapilo, když se tam objevila Chloë. Filmek dělaný pro děti, ale i já jsem se dokázal bavit a párkrát se zasmát z plných plic.

Když si někdo jako tady dokáže pohrát s titulky, tak mě potom většinou i film baví. Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více poseroutkovských rošťáren! NEJNOVĚJŠÍ VIDEO NA DENÍK. CZ Miroslav Zapletal vypráví. Rob v netypické roli slabocha.


Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! Vyzdvihovaná dětská hvězda Chloe Moretz (5dní se Summer, Deník slabocha ), která se proslavila především.


US tržby: Vetřelec si pořád umí najít své věrné diváky. Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy. Tyhle filmy máme s CZ dabingem. Nevěsta Uma Thurman se vydá na třetí, animovanou misi. Snímek Kill Bill: The Whole Bloody Affair uvidíme příští rok.


Jejich děti dávno odrostly, založily rodiny.

Opatření mající bránit rozšíření nového typu koronaviru se podepsala i na personální politice. Příspěvkovou organizaci kraje Nalžovický zámek, která se na Příbramsku stará o klienty s mentálním postižením či zdravotním handicapem, tak nadále vede ředitelka Domova Sedlčany Jaroslava Kocíková. Jako zastupující ředitelka pověřená vedením dočasně nahradila.


Dany i Danice ľahko prehliadnete. Deník malého poseroutky (anglicky Diary of a Wimpy Kid) je americká série knih pro děti, které píše a ilustruje americký autor Jeff Kinney. Občas im chýba sebadôvera, často sa izolujú od spoločnosti. Pokiaľ sa im však začne v niektorej oblasti dariť, zo šedých myšiek sa razom stávajú inšpiratívne osobnosti. Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa!


Neslavný je pro Grega hned úvo když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Ovšem všechny jeho plány se jaksi nedaří. Policie v době nouzového stavu nepořádá hony na lidi, snaží se jim spíš domluvit Už několik týdnů trvá na území republiky nouzový stav kvůli boji s novým typem koronaviru. TENÁŘSKÝ DENÍK rozbor díla: Oliver Twist (10) (Charles Dickens) - Pomyslí-li si člověk na to všechno, je to na tom světě povedené jako na divadle. Annie a Hallie (obě hraje Lindsay Lohanová) jsou sice identická dvojčata, ale navzájem se vůbec neznají.


Správy od Administrátorov Dôležite správy a oznámenia od Administrátorov pre všetkých členov tohto fóra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения