úterý 3. října 2017

Froté metráž prodej

Kamenná prodejna a e-shop s metráží. Specializujeme se na prodej bavlněných, dekoračních a oděvních látek, galanterie, šicích potřeb a pomůcek. Froté látky se tkají smyčkami a normálním řetízkem. Kromě toho existují frottier látky, u kterých při procesu tkaní vznikají smyčky. Tato na rozdíl od froté látek náročnější výroba se odráží v ceně: Frottier osušky jsou tím pádem dražší.


Oba druhy se používají především na ručníky a župany a v. Froté tkaniny mají někdy jednu stranu se smyčkovým vlasem, ale druhou stranu velurovou, s řezaným vlasem. Froté se obvykle vyrábí z nasákavých vláken, má objemný, měkký vzhled. Své využití mají rovněž na dětské oblečení - čepičky, mikiny. Vážení zákazníci, vzhledem k velkému počtu příchozích objednávek je aktuální termín expedice vaší objednávky - prac. Jedná se o zbytkovou metráž ručníkoviny (vaflovina, froté ) za velmi výhodné ceny.


Vhodné použití na koupací pláště, ručníky, utěrky, žínky, ponča, apod. Cena je uvedena za 1běžný metr. Látka froté je ze 1 bavlny. Vyznačuje se velmi příjemným povrchem a vysokou nasákavostí. Hodí se na župany, pyžama, ručníky a osušky a mnohé jiné.


V nabídce máme také froté s PVC zátěrem. Nejsme schopni ovlivnit barevnou kalibraci vašeho monitoru. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. Nabízíme látky, metráž , zbytky látek, látkové zbytky v různých šířích a barvách.


Jednobarevné látky, látky s dětskými motivy, látky na patchwork s drobným vzorem apod. Bavlněné látky a úplety na oděvy. Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu.


Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Veškeré nabízené materiály jsou skladem s možností okamžitého odběru.


Ceny k nabízeným materiálům, budou dopočítány na základě poptávaného množství. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Složení látky bavlna, elastan. Metráž má šířku 1cm. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Moc děkuji, že myslíte i na začínající švadlenky! Váš obchod s látkami, metrovým textilem a galanterií. R, sloužící i jako výdejní místa eshopu.


Pravidelné akce, slevy a výprodeje pro stálé zákazníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения