čtvrtek 19. října 2017

Dětská knihovnička albert

Organizátor a provozovatel soutěže. Albatros (ČR) Atlas vesmíru pro děti J. Dětská knihovnička Albert edice. Těší nás, že našim zákazníkům a jejich rodinám můžeme. Večerníček letos slaví 50.


Ta obsahuje speciální edici osmi oblíbených českých večerníčků v knižní podobě.

Co si pohlídat, abych knihy v Albertu skutečně získal. Speciální akce na supermarketech Albert v týdnu od 9. Určitě se snažte body nasbírat co nejdříve. Stejně jako loni bude o knihy velký zájem. Narodil se človíček, byl to malý lumpíček.


Má rád hodně kořínky, rostlinky i tuřínky. Potom když má ještě hla na. Zákazníci obchodů Albert obdrží v období od 8.

Bob a Bobek na cestách Chaloupka na vršku Krysáci Človíčkova dobrodružství Kosí bratři Odběr pouze kompletu (k dispozici knih). Mně samotné logo Albert nevadí, ale dát to někomu k narozeninám bych si asi netroufla. Vše co musíte pro získání knihy udělat, je sbírání bodů za nákupy a to. Kniha je zachovalá, v pěkném stavu a nepoškozená, jako nová!


Trademark list, owner AHOLD Czech Republic. Ke stažení tu je také sběratelská karta. Za každých 2korun nákupu v síti Albert zákazníci obdrží jeden bod.


Po nasbírání deseti bodů mají nárok získat jednu z osmi publikací za cenu 6korun. Knihy - Albert knihovnicka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Výsledkem je osm nových knížek, s. Bod získají zákazníci za každých 2korun nákupu nebo zakoupením partnerského produktu. Ta začíná právě tento týden a poběží až do 22.


Oblíbené knížky pro děti se po roce vrací do obchodů Albert - Díky velkému zájmu zákazníků se i letos do obchodů vrací večerníčkové příběhy. Nakladatelství Portál na veletrhu Svět knihy - 12.

Noc s Andersenem je tady! Comment Jedna veleznámá blogerka mi řekla, že vzhledem ke své přezdívce (Kaku) bych si neměla ujít hovínkovou sérii. Budu ráda, když do ní nahlédnete a inspirujete se.


Knihovnička se neustále rozrůstá, ale na straně druhé jsem při výběru knížek pečlivá a než nějakou knihu koupím, zjišťuji, hledám, čtu, dívám se na videa a když to jde, tak se ráda na knížku podívám také v knihkupectví. Zkrátka s tím dělám cavyky. V nové sběratelské kampani Albert myslí na malé badatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения