pondělí 16. října 2017

Penzion stará škola strážné

Minimální pobyt v tomto období. Svou polohou je vhodný pro rodinné rekreace i pro firemní víkendy. Dostupnost je vlastním autem až k chalupě. Stylové ubytování, restaurace s pravou českou kuchyní a široké sportovní vyžití v okolí Krušných hor ocení nejen nadšenci se zálibou v cyklistice, turistice a lyžování.


Přímo kolem penzionu vedou značené, cyklistické, turistické trasy a okruhy pro běžecké lyžování.

Kromě ubytování je k dispozici restaurace s krbem, bar, společenská místnost a sauna. Svým návštěvníkům i během letní sezóny nabízí mnoho zajímavých aktivit. Je ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku i cykloturistiku. Milovníci kolektivních sportů zde naleznou hřiště na malou kopanou nebo tenisové kurty pod širým nebem. Single, double and multiple-bedded rooms are available.


Wireless internet connection is available within the. Okrem ubytovania je k dispozícii reštaurácia s krbom, bar, spoločenská miestnosť a sauna. TULNÉ BYDLENÍ Nechte se okouzlit dechberoucí krásou Malé Úpy, téměř poslední historicky zachovalé horské vesničky.

Zajišťujeme kvalitní ubytování za rozumné ceny. Přímo v domě je připravena společenská místnost, kde si můžete zahrát. Je Vám k dispozici komfortní ubytování s celkovou kapacitou lůžek, restaurace s krbem, bar, společenská místnost s kulečníkem, šipkami a sauna. V budoucnosti zde plánujeme zřídit také Whirlpool. Stará Škola Dolní Malá Úpa.


Telefonická objednávková služba. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Radost z pobytu u nás umocňují nádherné výhledy, a jedno z nejčistších ovzduší v CR v nadmořské výšce 700m. Pension Hana nabízí možnost ubytování po celý rok.


Penzion se nachází přibližně 2m od náměstí. Běžně v hlavní sezóně je ubytování turnosové od soboty do soboty. V mimosezóně běžně poskytujem ubytování na víkend či prodloužený víkend dle vašich požadavků, kterým se snažíme vyjít vždy vstříc pro vaši spokojenost. Vzhľadom k svojej polohe v lone prírody s nádherným výhľadom na okolité zalesnené kopce je Penzión to pravé pre Váš relax a oddych. V každej izbe sa nachádza stôl a stoličky, veľká chladnička s mrazničkou, LCD TV, veľký šatnik, kovové skrinky na osobné veci (tam si treba priniesť vlastný visiaci zámok).


Dnešní slevy na ubytování a pobyty. Hamarosan egy új szolgáltatást indítunk el, hogy segítsünk megtalálni a Neked leginkább megfelelő úticélt. Keményen dolgozunk és szívesen fogadjuk a Te véleményed is a fejlesztés során.

Podívejte se na hodnocení penzionu PENZION STARÁ ŠKOLA a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu PENZION STARÁ ŠKOLA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Práve pre svoj „genius loci“ je. Vzdálenost Jindřichův Hradec - Jindřiš je pouze km.


Ubytování, restaurace, možnosti teambuildingu, seminářů, ale i bowling, pobyty s dětmi a klid pro seniory, toto vše nabízí náš hotel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения