čtvrtek 12. října 2017

Adiabatické vlhčení

Residential and industrial storage solutions. Craft it, Ride it, Destroy them. Vlhčení , pára, chlazení, voda, rozprašovací systém.


Pro adiabatické zvlhčování máme k dispozici vysokotlaké vířivé jednotky HPS Vortex a LPS Vortex, mechanické rozprašovací systémy DG a vakuové trysky VN. Největší výhodou adiabatických zvlhčovačů jsou minimální nároky na spotřebu elektrické energie. Aplikace vody do vzduchu se provádí rozprašováním nízkotlaké nebo vysokotlaké vody pomocí trysek, odpařováním nebo případně kombinací obou principů.


Přímé adiabatické zvlhčování do prostoru přináší několik výhod. Pro rozsáhlé průmyslové haly nemusí být intenzita výměny a rovnoměrnost distribuce vzduchu dostatečná pro přenos vlhkosti. Přímé vlhčení umožňuje individuální přizpůsobení lokálním zátěžím a individuálním požadavkům na úpravu relativní vlhkosti.


Systémy mohou pracovat nezávisle na. Ekologické“ klimatizační jednotky: šetření energií v sestavách klimatizačních jednotek současným zvlhčováním vzduchu a jeho adiabatickým ochlazováním. Tyto systémy jsou realizovány se zařízením NORDMANN. Příkladem použití jsou čisté prostory nemocnic.


Schéma vlhčící komory Množství vody odpařené do proudu vzduchu: m w = m a. Chladící výkon“ - citelné teplo Q = m a. Buď do vzduchu rozstřikujeme vodu, nebo vháníme páru. Jak funguje zvlhčovací systém Merlin Základní informace. Směr změny stavu vzduchu se v h-x diagramu přesně určí podle směrového měřítka. Tento systém je jednoduchý a velmi účinný, ale výrazně ovlivňuje vlhkost v prostoru, který je nutné vychladit.


Nejvhodnější provozní podmínky pro adiabatické vlhčení jsou tedy suchý a teplý vzduch. Vzrůstající relativní vlhkost, nebo snižující se. Když je dosaženo požadovaného cyklu a řídící jednotka odstaví z provozu tlakového čerpadlo, obvod se uzavře pomocí speciální pružiny s kuličkou, která usedá do správně vytvarovaného průměru sedla, čímž se ukončí proces vlhčení včetně zabránění tvorby kapek a odkapávaní zbytkové vody ze systému. Zvlhčování pro interiéry.


V oblasti zvlhčování vám nabízíme kompletní služby od prvotního poradenství, přes návrh zvlhčovacího systému na míru až po dodání a realizaci na klíč. Ty poskytují potřebnou energii (teplo) pro odpar vody. Odpařovací chlazení znáte ze svého každodenního života. Když máte vlhkou pokožku, cítíte okamžitě cítíte chla protože si pokožku ochlazujete odpařováním.


Chladicí účinek pocítíte, když si například namočíte tričko a fouká vítr. Sprchové pračky se používají pro vlhčení vzduchu z důvodů technologických a pro zajištění tepelné pohody prostředí. V základních sestavách klimatizačních zařízení se využívá i jejich funkce jako dalšího stupně čištění vzduchu za předřazenými mechanickými filtry od smáčivých prachů, pro absorpci pachů a adiabatické ochlazování vzduchu. Adiabatické chlazení odpařováním je výkonné.


Jedná se o velmi specifickou úpravu, která má svoje hygienické výhody, ale taktéž technické nevýhody. Při vlhčení vodou vzniká. Návrh systému řízení pohonů vent.


Teoretická část práce se věnuje vlhčení vzduchu a zařízením na vlhčení vzduchu. Výpočtová a projektová část pak konkrétnímu návrhu dvou variant řešení roz-vodu vzduchu na úrovni studie. Obě varianty jsou zpracované jako projektová doku-mentace.


Experimentální část je věnována měření na. Všechny typy vzduchových chladičů v různém provedení. Optimální výběr a dodávka suchých a adiabatických chladičů s postřikem výměníku i systémem vlhčení lamel pro průmysl, klimatizace a ventilace.


Parní zvlhčovač Condair EL může být osazen ventilátorovým nástavcem pro přímé vlhčení místnosti FAN. Nástavec FAN lze snadno připevnit přímo nad zvlhčovače nebo připojí na parní hadici a namontovat do výšky dle potřeby. Projektování TZB Více informací.


Revize a servis Více informací. Výrobní program Více informací. Parní a vodní - adiabatické zvlhčovače Hygromatik určené k vlhčení přímo do prostoru nebo vzduchotechniky (VZT). Provoz na běžnou vodu nebo na upravenou demineralizovanou, regulace vlhkosti pomocí čidla nebo externího signálu, možnost aktivovat komunikaci s PC. Sklad školkařských výpěstků - – adiabatické vlhčení “. Stavba zahrnuje dodávku, montáž, seřízení a uvedení do provozu systému vlhčení pro sklad školkařských výpěstků.


Rozsah předmětu díla je vymezen v zadávací dokumentaci v části „Specifikace vzduchotechnických zařízení“, kterou předal Objednatel. Teplovodní nebo elektrický ohřívač zajišťuje dodatečný ohřev, jako kompenzaci části nepokrytého tepla zpětným získávaným teplem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения