úterý 24. října 2017

Deka beránek mikrovlákno

Nejoblíbenější jsou hebké beránkové soupravy , které vás pěkně prohřejí ze všech stran. Micro deka ( BERÁNEK ) 120x150cm mikrovlákno a beránek. Extra měkká a velmi hřejivá deka. Příjemné na dotek, nekouše. Lze prát v pračce na 40°C.


Materiál:1 polyester mikrovlákno. Výrobky z hřejivého mikrovlákna zahrnují bytový textil a další doplňky, které si vás získají svou hebkostí. Hřejivý beránek z mikrovlákna se dobře uplatní nejen na huňatých dekách nebo polštářích. Z jedné strany imitaci beránka a zdruhé jemné micro. Imitace ovčí vlny v prošívané variantě.


Velikost : 1x 2cm. Hodnocení produktu:. Tuto hebkou deku z mikrovlákna si zamilujete na první dotek, je lehká, nadýchaná a úžasně hřejivá. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Nechte se tedy hýčkat společně se svými milovanými. Mikrovlákno je materiál vhodný pro alergiky i pro citlivou pokožku. Mikroflanelová deka ( BERÁNEK ) 150x200cm - mikrovlákno a beránek.


Vlněná deka Eskimo 140x18 růžová Lapuan Kankurit. Homeville deka mikroply. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Heboučká deka Beránek Postcard pro cestovatele a milovníky dopisů. Provedení - imitace ovčí vlny ve variantě sobí kůže. Specifikace: český výrobek: Líbí se (1) Deky a plédy Hnědé deky a plédy Beránkové deky a plédy Deky a. DEKA JOY MIKROVLÁKNO 200X2CM Nádherně měkká a hřejivá deka z mikrovlákna o rozměru 200x2cm. Deky z mikrovlákna jsou s termo účinkem, snadno udržovatelné, hebké, příjemné na omak, hřejivé, rychleschnoucí.


Kvalitní deka z mikrovlákna s motivem pejsků. Lehoučká oboustranná deka , snadná údržba. Jemňoučká teplá deka kombinovaná z vlnou - beránkem. Deku je možné prát na 30°C.


Základem deky je stoprocentní polyesterové mikrovlákno v imitaci ovčí vlny na jedné straně a na druhé kvalitní mikroplyš. Naše luxusní deka beránek , odstín oříšek, je neuvěřitelně hebká, měkká a příjemná na dotek, jako plyšová hračka. Jednu stranu naší jedinečné deky tvoří mikroplyš z druhé strany je využita imitace ovčí vlny ve smetanově bílé barvě.


U naší deky je velkou výhodou, že Vás. Zachumlejte se do příjemných, hřejivých dek. Velmi oblíbené jsou deky z mikrovlákna = mikroplyš a mikroflanel - hebké jako plyšový medvídek. Mezi nejvíce prodávané patří deky Beránek a Ovečka, které vás okouzlí svojí hebkostí a měkkostí materiálu.


Zaručeně ji nebudete chtít dát z ruky. Deka beránek oříšek - 100x1cm. S údržbou deky nebudete mít mnoho práce, praní je možné na stupňů v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения