středa 4. října 2017

Komínové sestavy

Komínové sestavy

Levné české kvalitní komíny, komínové sestavy a nerezové komíny. Potřebujete komín opravit, vyvložkovat ? Hledáte řešení vhodného komínu pro Váš spotřebič? Nevíte, jaký typ, průměr a výšku zvolit ? Můžete použít našeho průvodce, nebo nám prostě napište. Jednoprůduchový komín slouží nejčastěji pro odtah spalin od jednoho spotřebiče. V naší nabídce naleznete komínové sestavy jednoprůduchové, dvouprůduchové a více průduchové.


V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop, jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky. V ojedinělých případech a po konzultaci s revizním technikem je možné zapojit spotřebiče dva. Všechny výrobky získaly potřebné certifikáty. Keramické vložky českého výrobce vysoké kvality, nerezová plynotěsná dvířka, DN 16 1a 2mm. Complete assortment from Kosta Boda online.


Nabízíme komínové sestavy , komínové stříšky, šamotové desky, kouřovinu nebo krbová kamna. Last chance to buy the discontinued items from Kosta Boda. Připojené spotřebiče (například kotel na plyn, krb atd.) Materiál spalinové cesty. Komín SUPER BLOK passive.


Komínové sestavy

Odtah spalin zajišťuje komínová vložka s vysokou životností odolná proti vyhoření sazí, vhodná pro suchý i mokrý provoz s minimální nasáklivostí, určena pro teplotu do 600°C. U komínových sestav na míru se zaměřujeme na tyto aspekty: Počet průduchů. Poradenství, rychlé doručení a kvalitní servis od nás je samozřejmostí. Nerezové komíny a nerezové komínové sestavy za skvělé ceny. Plášť komína tvoří lehčená komínová tvárnice z liaporbetonu.


Do odvolání dle nařízení vlády je od 14. Zboží je možné objednat telefonicky nebo mailem a zaslat přepravní službou. Zakládací prvek pro mezivzpěry - komponent určený k založení nerezové komínové sestavy na konzoli.


Vyberte si ze široké nabídky v našem eshopu. Sestavy jsou dodávány v rozloženém stavu a jejich montáž (zdění) je nutné provádět podle montážního návodu daného provedení komínu, které je součástí balení komínové setavy, nebo ke stažení v montážních návodech a doporučeních. Spolehněte se na odborníky, kteří dodržují předepsané normy. Díky špičkovým výrobkům a precizně odvedené práci přineseme dokonalé teplo do vašeho rodinného domu nebo kanceláře. Pomůžeme vám vytvořit bezpečný domov.


Dodáváme komínové systémy se zárukou. Kotle, kamna, krby i další podobné způsoby vytápění se u majitelů domů těší stále velké oblibě. Stejně důležité jako topné systémy jsou proto i komínové sestavy , které jsou součástí pro jejich bezchybný, stejně tak jako bezpečný, provoz. Ocelové komínové vložky a ocelové komínové systémy představují ideální řešení pro investory, kteří chtějí použít trvanlivý a univerzální komínový systém. Ocelové komíny a vložky jsou vhodné jak pro kotle na tuhá paliva, tak i pro plynové a olejové kotle.


Dvojdielne plynotesné komínové dvierka, ktoré sú podmienkou k revízii komína, sú u nás samozrejmou súčasťou základnej komínovej zostavy bez akýchkoľvek ďalších príplatkov. V prípade inštalácie dvierok do technickej miestnosti na prízemí je možné ku komínovej zostave zakúpiť obyčajné komínové dvierka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения