pondělí 30. října 2017

Bezdotyková myčka praha

PRVNÍ BEZDOTYKOVÉ MYTÍ AUT V PRAZE jsme pro Vás otevřeli NON STOP. Od hod - hod je myčka k dispozici samoobslužně. Vám umyje a vyčistí auto obsluha myčky.


Tímto dávám společnost BKF Myčky s. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto.

O zprovoznění nové technologie Vás budeme informovat na našich webových stránkách. Podbabská poskytuje bezdotykové mytí automobilů pomocí profesionální chemie. Automyčka Dejvice v ul.


Stavíme a provozujeme samoobslužná mycí centra - nejšetrnější způsob mytí. Na českém trhu jsme zároveň obchodním zástupcem bezdotykové technologie BKF, zajišťující nejlepší poměr ceny, kvality a návratnosti vložené investice. Již více než let se zabýváme mytím osobních automobilů a dodávek (i větších rozměrů - až do výšky max 40m). Můžeme Vám nabídnout profesionální služby a dlouholeté zkušenosti v oblasti mytí automobilů.


Bezkontaktní myčka Značka EHRLE se jednoznačně asociuje s bezkontaktní technologií pro mytí vozů, která byla zdokonalována našimi inženýry v průběhu dlouhých let Výše uvedené informace tvoří pouze informativní sdělení.

Vyrábíme české technologie bezkontaktních automyček. Zákazníkům poskytujeme pravidelný servis, mycí chemii a zajišťujeme dostupnost náhradních dílů. To je již brzy otevřená myčka CW Tech Praha Hloubětín. Nejen pro auta, ale i motorky, přívěsy, lodě, karavany a další.


Přijeďte ještě dnes a vyzkoušejte dokonalou kvalitu a rychlost mytí auta v bezkontaktní myčce v Pražském Hloubětíně, na křižovatce ulic Průmyslová a Poděbradská. Bezdotyková samoobslužná myčka v Krašovské ulici v Plzni na Lochotíně. Ozdravná péče nejen pro Vaše auto. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Myčky v obci Praha. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


TopCar Wash - bezdotyková prášková myčka v Poličce. V našem mycím centru si můžete nejen umýt karoserii Vašeho vozu,… Více. Nabízíme komplexní poradenství a plánování, včetně projekčních prací, možnosti vyřízení stavebního povolení, realizaci a dodaní technologických celků u stavebních prací na klíč. Myčka LaserWash je špičková bezkontaktní technologie na umývání osobních automobilů.


Nová myčka LaserWash svým zákazníkům přináší více možností ochrany a zkvalitnění služeb v oblasti mytí aut díky novým a vylepšeným službám, které oceníte. Na našich bezkontaktních mycích linkách si můžete svůj automobil sami umýt nebo si jej nechat umytí naším speciálně vyškoleným pracovníkem. Olšanská Praha Tel.


Reprezentativní jste Vy, ale také Vaše auto.

Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Bezkontaktní mytí, Mycí box, Samoobslužné mycí boxy, Bezkontaktní myčka , Ruční mytí aut – to vše je firma Chemie Star spol. Otevřena již druhá myčka v Plzni. Těšíme se na vás Více informaci najdete zde. WASH INN Poděbradská bezkontaktní myčka , Praha.


Nejlepší samoobslužní myčka v Praze! Mycí centrum - NON STOP Bez kartáčů - bez škrábanců! Nejmodernější technologie! Vážení zákazníci, po rekonstrukci boxu, která proběhla v prosinci byla nainstalována technologie bezdotykového mytí aut.


Nabídka kraj: Hlavní město Praha , okres: Praha Již žádné kartáče ani houby = bez škrábanců na vaší kapotě. Využíjte naše bezdotykové mytí aut pouze tlakovou vodou s přísadamy. Jsme Vám k dispozici NON STOP. Cena dle délky mytí od Kč.


Se všemi těmito neduhami Vašeho spotřebiče si dokáži poradit. Náš systém zajistí krásný vzhled Vašeho vozu. Helpmation hygienické bezdotykové odpadkové koše, kvalitní dávkovače mýdla, praktické dávkovače zubní pasty a klinicky testované bezdotykové teploměry. Vestavná myčka nádobí Čelní stěnu přístroje můžete zakrýt dvířky v dekoru kuchyňského nábytku pro jednotný design. Případně lze použít nerezová čelní dvířka s úpravou CleanSteel od Miele.


Roste ale zájem o ty samoobslužné. Moci si vlastnoručně umýt vůz ve speciálních boxech, často někde na parkovištích u obchodních řetězců, se v Česku stává stále žádanější službou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения