pátek 20. října 2017

Porcelanove úchytky na nabytek

Není úchytka jako úchytka - skandinávské úchytky na nábytek se chytnou v každé domácnosti! Ať už jste fanda romantického nebo nordic stylu či máte slabost pro porcelán, kůži nebo dřevo, u nás si vyberete úchytky podle svého gusta. A hned můžete začít čarovat, protože naše úchytky na nábytek vykouzlí i z. Také často nazývané jako retro úchytky se těší velké oblibě v rustikálních interiérech a také můžete úchytky použít na čím dál více použivaných kusech nábytku v rustikálním stylu.


Lehce také změníte vzhled svého nábytku při rekonstrukci nebo je využijete při renovaci staršího nábytku.

Zde naleznete porcelánové - keramické úchytky - knopky pro Váš nábytek nebo kuchyňskou linku. Porcelánové nábytkové úchytky. Hledat text Cena Levné do 1Kč 1- 5Kč Od 5Kč -H.


V nabídce naleznete úchytky od renomovaných výrobců Hettich, Tulip, Gamet, Siro a další. U úchytek je na prvním místě vždy vzhled a design, ale nesmíme také zapomínat na ergonomii úchytu. Proč si vybrat nábytkové úchytky u nás?


Sháníte moderní nebo retro úchytky na nábytek? U nás seženete úchytky do kuchyně, na vestavné a jakékoli skříně.

Vyberte si kovové, mosazné, porcelánové, keramické, plastové, rustikální, dřevěné úchytky , ale také méně tradiční kožené či z provazu. Nábytkové kování, úchytky , věšáky, háčky pro každého - velkoobchodní a maloobchodní prodej. Vybírat můžete ze široké škály materiálů i barev. Postavte si kuchyni dle svých představ s vyladěním do posledního detailu díky Asko- Nabytek.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí. Swarovski, Designová úchytka Swarovski k nábytku, úchytka. Knobky vhodné na kuchyňské linky, na nábytek do ložnice, nábytek do dětských pokojů.


Rustikální, zdobené kování pro starožitný nábytek a repliky. Různé úchytky , věšáky, doplňky, vhodné na chaty, chalupy, ale i stylové byty. Vládní opatření z neděle 15. Na stránkách našeho obchodu se najdou úchyty na dvířka kuchyňské linky vyrobené z rozličných materiálů, v pestrém výběru barevného provedení. K danému typu kuchyňské linky se vždy najde odpovídající úchyt, madlo či porcelánová knopka v retro stylu.


Vhodně zvolenými úchytkami. Knobky (knopky) jsou připevněny pouze jedním šroubem. Nábytková úchytka kovová reling, rozteč vrtání šroubků 1mm.

Nábytkové úchytky a madla se rozlišují především podle rozteče, tj. Skladem v různých barvách chrom ,chrom mat, nerez, satina. Právě ony detaily, které má každá úchytka mimořádně propracované a unikátní, vás zahřejí na duši.


Keramické knopky - EKO-Interier. Následně se Vám zobrazí kompletní nabídka rustikálních úchytek s porcelánem včetně cen. Nabízíme úchytky , knopky a věšáky Siro na nábytek, do. Nábytkové dřevěné úchytky ze dřeva materiál buk a dub, dřevěné úchytky na nábytek, skříně, surové i lakované provedení Předsíně, předsíňové stěny Botník nabízí dostatečně velký úložný prostor v podobě šuplíků a uzavřené skříňky.


Skříňka na vína Provence Skříňka na vína Provence. Dřevěná skříňka s přihrádkami na vína a úchyty na pověšení sklenic vyrobená z mahagonového dřeva. Rozměry: délka 85cm, šířka 50cm, výška 105cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения