pátek 27. října 2017

Bombička co2 16g se závitem

CObombička z hliníkové slitiny pro rychlé nafouknutí kola po defektu. Vhodná pro galuskový i automobilový ventilek. Sada 25ks bombiček COv boxuobsah x 16g COpod tlakem (x cm3)se závitem - pro hustilku SKS AIRGUN, AIRBUSTERprodej pouze CELÉHO balení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Samostatná bombička 16g COpod tlakem (cm³)se závitem - pro hustilku SKS AIRGUN a AIRBUSTER. BOMBICKA se zavitem 16G najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Stačí nasadit bombičku do pumpičky, v okamžiku máte nafouknuto a můžete jet. Internetový obchod jizdnikola.

Bombička se stlačeným COpro huštění duší a plášťů jízdních kol. V tomto obchodě používáme k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie a další technologie, abychom mohli zlepšit Vaše zkušenosti na našich stránkách. Použitelná pro ventily na závitové bombičky výrobců Zefal, SKS, BBB a dalších.


Myslim si, ze klasicke sifonove bombicky se vyrabeji ve dvou provedenich. Jednak s mosaznou matici na hrdle, druhak s hladkym hrdlem. S vyrezanym zavitem na hrdle jsem sifonku nevidel.


Ta s hladkym hrdlem se da pouzit do SKS Airguna v kompaktnim provedeni, kde se bombocka vlozi do rukojeti a dotazenim propichne. Zde se nacházíte: Heureka. Velikost-Barva-Barva výrobce-Objev oranžovou sílu značky KTM, jejíž historie sahá až do. Univerzální držák bombiček (2x 16g bombička ). Více detailů Na sklade!


CO, sifonové a šlehačkové bombičky, sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj. Kampaň Létejte zodpovědně je edukačním projektem Řízení letového provozu ČR, s. Product successfully added to your shopping cart Quantity. VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, NÁŠ ESHOP BIKENERO.


CZ FUNGUJE BEZ OMEZENÍ, NICMÉNĚ TERMÍN EXPEDICE SE PROTAHUJE O 1-DNY.

NYNÍ NENÍ MOŽNÉ ZASÍLAT ZBOŽÍ NA DOBÍRKU, POVOLENA POUZE PLATBA KARTOU ČI PŘEVODEM. Potřebujete rychle nafouknout své pneumatiky na cyklistickém kole? Tak toto je pro vás nutnost. Určitě by jste si měli zakoupit kartušovou pumpičku a náhradní patrony, neboli bombičky. Lezyne Bombička CO- 16g.


ZPĚT NA PRODUKTY × Nevybraná varianta. Vyberte prosím variantu. Z našich sociálních sítí. Pumpička s regulačním ventilem pro kontrolované nafouknutí kola pomocí CObombiček. Odolná hliníková konstrukce vyrobená technologií CNC obrábění a mosazné vnitřní části.


Hlava Twin Slip Chuck je kompatibilní s. Rádi Vám poradíme na eshopu online přes chat nebo na prodejně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения