úterý 3. října 2017

Kamnářský tmel ceresit

Kamnářský žáruvzdorný tmel. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Pro opravy prasklin v kamnech, utěsnění spár vystavených přímému plameni, utěsnění a uložení žáruvzdorných cihel, upevnění ohnivzdorných panelů, odtahy kouře a kouřovody, zatmelení a spoje pro: kamna, varné kotle, pece, komíny a grily. Ceresit CS - 3ml kamnářský tmel černý.


Vytváří tvrdou a pevnou spárovací hmotu. Neobsahuje rozpouštědla. Popis Jednosložkový tmel , vytvrzující vulkanizací vzdušné vlhkosti, vytváří trvale pevný spoj, odolný vysoký.


Ideální aplikační teplota je - 40°C. Nedoporučuje se jej používat na. Akryláty, silikony a tmely. Přidat do oblíbených produktů Přidat do porovnání. Detailní popis produktu.


Použití pro opravy prasklin v kamnech, utěsnění spár vystavených přímému plameni, utěsnění a uložení žáruvzdorných cihel, odtahy kouře a kouřovody. Aplikace: tmelení a opravy prasklin u kamen, bojlerů, krbů, troub, komínů a grilů. Zatmelení a spoje pro: kamna, varné kotle, pece, komíny a grily, výfukové roury. Barvy Framar - zákazníky ověřená odborná prodejna a e-shop s tradicí.


Tmel má vynikající přilnavost k následujícím. Návod k použití: Spojované. Archiv Tmel na bázi vodního skla tvoří silnou neprodyšnou vrstvu, která se neroztahuje, ani nesmršťuje. Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné. CEYS TOTAL TECH 1ml.


KAMNÁŘSKÝ TMEL podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Přísada skelných vláken vytváří silnou neprodyšnou pojivou vrstvu, která se nerozpíná, ani nezkracuje. Soudal kamnářský tmel - zcela vytvrzující tmel pro spoje a těsnění míst vystavených působení velmi vysokých teplot. Vhodný pro přímý styk s ohněm.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Jeho prednosťou je jednoduchá obsluha - nie je potrebná žiadna nanášacia pištoľ ani iné príslušenstvo. Je ľahko umývateľný už po hodinách po aplikácii. Jedno balenie vystačí na pokrytie. Speciální těsnící kamnářský tmel určený pro těsnění kamen, krbů apod.


MS tmel akrylátový venkovní barva šedá 315ml. TEKAFLEX PUpolyuretanový tmel 3ml šedý. Zvolíme-li tento materiál,. Zbytek šedého prášku tvoří cement a ostřiva.


Izolační tmel šedý 300ml SOU ks, 610. CERESIT CSkamnářský tmel 300ml. Jeho složení je vhodné pro spoje, které nejsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения