pondělí 9. října 2017

Pokladní systém pohoda

Kasa pro maloobchodní prodej. Konzultace, zavedení, servis a prodej programu Pohoda. Pokladní systém Dotykačka jsem objevili na internetu a již od začátku nám vyhovoval.


Nabízí přehlednou kontrolu prodaných produktů, statistiku prodeje, skladové hospodářství, a navíc nám pomůže s přechodem na elektronickou evidenci tržeb. Ovládání je jednoduché a rychle se ho váš personál naučí ovládat. OctoPOS pro čerpací stanice PHM.


Systém je vhodný jak pro samostatné čerpací stanice, tak pro sítě čerpacích stanic. Podívejte se na podporované a plně kompatibilní hardwarové prvky a vytvořte si kompletní pokladní systém. Dodáváme pokladní (restaurace, obchody, půjčovny) a hotelový software a také široký sortiment pokladního příslušenství.


Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně. Systém Vám nejen dodáme, ale zajistíme i jeho naplnění daty a uvedení do provozu. Linka technické podpory je v provozu dní v týdnu. Restaurační a pokladní systém je optimalizován pro dotykové pokladny, pomocí dotyku se markuje. Napojení na tiskárny objednávek nápojů, jídel a účtů je standardem.


Systém je rozšířitelný o mobilní pokladny, magnetické nebo čipové karty a mnoho dalších zařízení jako jsou váhy, čtečky čárových kódů apod. Pokladny Dotykačka jsou spolehlivé a jednoduše ovladatelné pokladní systémy pro malé a středně velké obchody, restaurace a kavárny, hotely a ubytovny, řemeslníky a živnostníky, svobodná povolání, výrobu a zemědělství, zdravotnictví a vzdělávání a další typy podnikání. Uvažujete nad koupí účetního programu POHODA , ale nevíte, pro jakou variantu či řadu se rozhodnout? Vyplňte náš formulář a my Vás budeme kontaktovat.


Ak prechádzate na ekonomický systém POHODA od prvého dňa účtovného obdobia, po zápise pokladní zapíšte ich zostatky vykázané na konci minulého účtovného obdobia do agendy Pokladňa, podobne ako pri zavedení a zápise bankových účtov. Fakturační systém zahrnuje seznam všech přijatých a vydaných faktur. Umožňuje nastavení splatnosti, zobrazuje statistiky pro součty faktur za vybrané období a rychlé naskladnění (jedním klikem) s automaticky vloženou poslední cenou.


Samozřejmostí je i export do účetního programu Pohoda nebo Flexibee. Nabízí moderní řešení fungující online pomocí dotykového tabletu. Podnikatel (fyzická osoba) si bude moci odečíst jednorázovou slevu na dani za rok (resp. zdaňovací období), ve kterém poprvé zaeviduje tržbu, kterou měl podle zákona o evidenci tržeb povinnost evidovat. Pokladní kniha je jednoduchý program nahrazující klasickou pokladní knihu.


Program má kvalitní výstup na tiskárnu s možností náhledu, exportu do PDF a přímý tisk. Součástí je i návrhář sestav, který dovolí uživatelům upravovat předlohy sestav, tedy výslednou podobu tisku, pokud výchozí od výrobce nevyhovují. Profesionální pokladní systém AWIS.


Hledáte pokladní systém , který zvládne pořádnou zátěž a velké množství transakcí a přihlášených uživatelů? Naše profesionální řešení se vyznačuje téměř nerozbitným dotykovým monitorem a sofistikovaným pokladním systémem připraveným na EET. Za vším, co Storyous zvládne, nestojíme sami, ale aktivně se propojujeme s ostatními hráči na trhu, abyste se vy mohli soustředit jen na to zásadní – dobré jídlo a skvělý servis. Pokud potřebujete pro svoji firmu, nebo e-shop informační systém POHODA a vše k tomu potřebné, pak jste na správné adrese.


Jsme specialisté nejen na implementaci a optimalizaci informačního systému POHODA. Dodáme Vám kompletní řešení a staneme se pro Vás nejlepším spojencem ve světě businessu. Pomůžeme s implementací.


POHODA EDU svými parametry téměř odpovídá variantě POHODA Komplet, nejvyšší variantě ekonomického systému POHODA. Až na několik omezení (viz níže) je plně funkční variantou tohoto účetního programu. Provoz systému s mnoha položkami je jednoduchý. Pokud souhlasí stav hotovosti s evidenčním stavem, ale nesouhlasí zůstatek na účtu 21 je třeba zkontrolovat, zda máme zaúčtované všechny pokladní operace (jestli nemáme v pokladně záznamy s předkontací Bez a Nevím).


Pokladní systém pohoda

Pokladní a obchodní systém WinApls anabízí ucelený přehled o zásobách zboží vašich prodejen, velkoobchodů a jejich publikaci na Vašem e-shopu. Vaše jednotlivá střediska mohou patřit pod různé právnické osoby, společnosti. Doklady související s pohybem zboží mezi těmito subjekty se.


Technicky řečeno se jedná o offline prodejní terminál k programu POHODA s jednoúčelovým grafickým prostředím uzpůsobeným pro snadné a přehledné ovládání z klávesnice, v ideálním případě s výběrem zboží prostřednictvím čtečky čárových kódů a výstupem na pokladní tiskárnu. Tam, kde už nestačí agenda. Otázky a odpovede pre ekonomický systém POHODA. Jak mohu na pokladní doklad částečně zlikvidovat fakturu? Rozdílný pokladní systém (POS) bude potřebovat restaurace snbsp;velkým obratem, jiný zase malý penzion, který za měsíc vydá pár účtenek, nebo řemeslník, který potřebuje především mobilitu.


Ekonomický program Pohoda ve verzi se sklady obsahuje agendu KASA on-line. Tato agenda je vhodná pro vytvoření pokladního systému na malo i velkoprodejně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения