pátek 27. října 2017

Deka ovečka pro děti

Deka ovečka pro děti

Vhodné jako dárek blízkým, k narození miminka. LIDIČKY - jsme partička dětí, které muzicírují, zpívají a taky hrají divadlo. Najdete tu známé písničky pro děti , naše hudební pohádky i autorské písničky.


Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Emailová adresa bude zpracována za účelem zařazení do databáze pro zasílání obchodních sdělení. Výše uvedené osobní údaje budou za tímto účelem Správcem zpracovávány po dobu let od udělení souhlasu, pokud tuto dobu neprodloužíte. Imitace ovčí vlny v prošívané variantě. Příjemná na dotek, nekouše.


Protože merino vlna není kousavá, doporučujeme deky pro dospělé i malé děti. Vlněné deky Merino pro nejmenší, Pro děti - Ovečkárna. Všechny důležité informace o fungování e-shopu k aktuální situaci naleznete zde.


Deka SABLO - Pro toho nejlepšího dědečka 190x1cm. V našem internetovém obchodě Vám nabízíme dětské microfaserové deky se zdravotním atestem, které jsou složené z acrylu a polyesteru. Jsou vhodné do kočárků i dětských postýlek.


Tyto deky jsou měkoučké, příjemné na dotek a praktické na údržbu. Lze vybírat z několika motivů jako jsou oblíbení medvídci, zajíci nebo růžová krajinka. POTŘEBY PRO DĚTI A MIMINKA. Kč 6Kč bez DPH 7Kč 6Kč bez DPH ks. Díky kvalitním materiálům deky nežmolkují a jejich vzhled zůstává stejný po dlouhou dobu.


Materiál:1 polyester. Oboustranná deka z mikrovlákna ovečka se vyznačuje vysokým vlasem a imitací ovčí vlny. Deka mikrovlákno ovečka Sandra šedá světlá 150x200cm. Extra měkká přikrývka v barvě oříšek je velmi jemná výhřevná a lehká.


Díky složení ze 1 polyesteru se tato deka snadno udržuje. Lze ji použít nejen jako teplejší přikrývku, ale i jako přehoz na postel nebo sedačku. Výdejní místa máme v Praze, Brně, Ostravě. Deky pro děti , AARYANS. Dokonalá hebkost deky minky vašeho mrňouska zajisté potěší.


Plyš typu minky je totiž báječně měkoučký a jemný. Rozměr při zvednuté ohrádce 70×cm. Měkoučká deka , které se žádné dítě nebude ochotné pustit. Deku zdobí spící ovečka Lotta a slunce, měsíc a hvězdy, které pomáhají děti spát.


Základem deky je 1 polyesterové mikrovlákno v imitaci ovčí vlny, které kombinované s dalšími materiály, popř. Legler Uspávací deka Ovečka. Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti , pánské. Provozovatel webu, MAXIMSHOP CZ, s. Letní a jarní deky pro děti.


Vyrábíme dětské deky z bio bavlny a bavlny. Jsme zde stále pro vás. Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения