pondělí 23. října 2017

Lis na sýr bazar

Bazar , zlevněné zboží. Stolní lis má praktické a. Sýr postupně dozrává, mění chuť a barvu. Povrch sýra je nejdříve bílý a postupně přechází do typické žlutohnědé barvy.


Takto upravený sýr si můžeme uchovat na delší dobu a předzásobit se na zimní období, kdy je domácího mléka nedostatek.

Skvělý pomocník při výrobě polotvrdých a tvrdých sýrů. Objednávky s adresou zasílejte e-mailem. Lis posílám i na dobírku. Inzerát platí stále až do vymazání. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Domácí sýr jde vyrobit v každé domácnosti. Nohu neobaluju, mám přítlačné prkýnko a na něm ještě malé kolečko, pokud lisuju tvaroh, dávám ho do hrnce na špagety a syrovátka tedy teče rovnou do hrnce.

Pokud sýr , mám veliký dřez – hospodský a lis se vejde přesně na délku na něj. Posouváním závaží lze docílit potřebného tlaku dle druhu sýra či tvarohu. Takže stavím lis přímo na dřez, formu dávám přímo na lis a lisuju. Tlak je možné postupně zvyšovat posouváním závaží.


S pětikilovým závažím lze vytvořit tlak až 24kg. Prodávám lisy na lisování sýrů. Provedení splňuje nejpřísnější hygienické požadavky pro provoz sýrárny. Zasíláme po celé ČR i SR. Možnost individuální úpravy provedení.


JAPONSKÁ FIRMA STAR DBÁ na VYSOKOU KVALITU SVÝCH PRODUKTŮ. Balíkovač kvalitní japonské výroby máme vyzkoušený, testovaný, servis a náhradní díly zajištěny. V ceně je zahrnuta doprava po území ČR. Nabízíme možnost zakázkové výroby. Při lisování vysokým tlakem hned na začátku, dosáhneme opačného efektu.


Sýr se uzavře a syrovátka ve středu sýru zůstane. Sýr v průběhu lisování otáčíme.

K lisu je možné dokoupit závaží 5kg za 300kč. Markéto lis na cokoli lisovaného, polotvrdé a tvrdé. A tato forma na goudu parádní, jasně, že se dá použít.


On rozdíl ve formě na goudu je tvarový, ale takováhle parádní forma vám vystačí na dalších let na jakýkoli polotvrdý a tvrdý sýr. Celonerezový lis na sýr UNI edice (výrobce Kotlana). Jednou použitý, původní cena 2. Vhodný pro lisování tvrdých a polotvrdých sýrů typu gouda apod. Rozměry: výška - 560mm(prostor pro lisování 400mm), šířka - 380mm (prostor pro lisování 310m) délka - 380mm. Dřevěný sýrařský lis na lisování sýra pákový borovicový hobby - lis na sýr je určen na lisování polotvrdých a tvrdých sýrů v různých k tomu určených sýrařských formách.


Nastavitený na potřebnou výšku a šířku formy. Stroje - Predam lis bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 7inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения