středa 18. října 2017

Dřevěný regál bazar

Na všechny regály je prodloužená záruka let. SNADNÉ SMONTOVÁNÍ A PŘESTAVBA. Všechny regály jsou bezšroubé, jednoduše se montují a mohou se chlubit prémiovým lakováním za cenu běžného. Popis: prodám dřevěný regál. Stroje - Dreveny regal bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vybírejte z inzerátů. Inzerát Regál dřevěný v okrese Teplice, cena 450Kč, od jana.


Regál ze dřeva od nás je opravdu kvalitní. Když dřevěný regál , tak od nás. JavaScript seems to be disabled in your browser. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Regal: Personalisiere und konfiguriere dein individuelles Design! Hochwertige, modulare Möbelstücke aus nachhaltigen Materialien. Prodám dřevěný regál ,rozměry jsou 100x100x45cm a 50x130x45cm, regal vám můžu přizpůsobit rozměrově dle vašich požadavků, regaly jsou ošetřeny lazurou,cena za vyšší regál je 68- a nižší regál je 54- Vice info na tel. Dům a zahrada - Regál dřevěný bazar.


Pevná a stabilní konstrukce. Přírodní design vhodný k jakémukoliv využití. Dřevěný regál vyrobený z masivního smrkového dřeva první jakosti.


Prodám tento viz foto dřevěný , pojízdný na kolečkách stolek, stojan, regál. Použitý, nepoškozený, čistý. Budějovice - Praha přes Tábor či Písek mohu přivézt. Mám na prodej ještě spoustu dalších zajímavých věcí - trezory starožitné a použité, trezory skříňové dvoudveřové, trezor na zbr.


Prodám dětský dřevěný regál Bimbo, masiv smrk, povrchová úprava včelí vosk, šířka 99cm, výška 129cm, hloubka 31cm. Ačkoliv se nám líbí přírodní barva dřeva, opálení mu zase dodá trochu šmrnc a ozvláštní jej. Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.


Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Regály do garáže využijete pro snadné uskladnění nářadí a dalšího vybavení domácnosti. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí. Klikněte ☝ a vyberte si z tisíců regálů skladem!


Užíváno v obchodě cca rok, dobrý stav. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Nábytek - Regal do bazar.


Prodám paletový regál Proman BAZAR - výborný stav. Nabízen je v sestavě polí o celkové délce 1bm, úložnost euro palet. Regál je rozložen na stojinové rámy 4x 1x 10cm a nosníky. Zároveň si můžete sestavit regál podle svých představ - kupte si samostatně prodávané nosníky, police, spojky a další materiál nutný pro smonotvání regálů.


Objednejte si regály on-line a získejte následující výhody: - Regály vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения