čtvrtek 12. října 2017

Agricol eidam

Vítejte na stránkách AGRICOL s. Je zaměřen na zpracování mléka. Má široké využití ve studené kuchyni a je vhodný i pro tepelnou úpravu. Jedná se o český výrobek. Obsah tuku v sušině. Baleno v ochranné atmosféře.


Agricol eidam

Eidam - polotvrdý sýr, plátky. Velkou pozornost věnuje. Ze sýrů nabízí čedar typický svým oříškovým nádechem, vejce od Agricolu jsou plné minerálních látek, vitamínů a kvalitních bílkovin.


Agricol je přední zpracovatel vajec a mléčných výrobků. Sídlo má ve východních Čechách - v Poličce. Agricol is a seed company that has already made deep inroads into the South African and international markets for more than years. Výrobce Agricol , stejně jako ostatní své eidamy, i tento dobarvuje přírodním barvivem. Tento eidam obsahuje méně sušiny, ale s přihlédnutím k odchylce při měření je v normě.


Uložte si Sýr eidam Agricol do svého jídelníčku zdarma. Mild coloured cheddar sýr 200g. Madeta Jihočeská Zlatá niva 110g. Další slevy sýrů na Kupi. Lučina smetanová sýr 120g.


Gervais Original sýr 190g. První jmenovaný je hodně slaný sýr, tužší konzistence s drobnými dutinkami na řezu. Výrobek byl vložen do databáze již v minulosti, proto se údaje nemusí shodovat s aktuální podobou.


Zjistili jste, že má jiné složení? Přidat produkt do oblíbených. Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na novou akci Není v akci. Sýry jsou zdrojem řady důležitých látek.


Jde o nepříliš tučnou a zároveň běžně sladkou potravinu tohoto typu, která byla vyhotovena známou společností Agricol pro stát Česká republika. Vážení zákaznicí, kvůli vysoké poptávce trvanlivých, ale i dalších výrobků jsou některé položky vyprodané. Usilovně pracujeme na doplnění chybějících položek a zároveň se omlouváme pokud Vám některé položky nebudou doručeny.


Polotvrdé a tvrdé sýry. Jde o mírně tučnou a zároveň standardně sladkou potravinu tohoto typu, vyrobenou společností AGRICOL pro stát Česká republika. Zjednodušeně řečeno, sušina je to, co ze sýru zbyde, pokud ho úplně zbavíte vody, tedy vysušíte. Agricol eidam bloček : 0: zobrazit podrobnosti zavřít podrobnější informace. Hodnotící stupnice testu: (nejlepší) - (nejhorší) Způsob hodnocení - řazeno dle senzorického hodnocení (od nejlepšího po nejhorší) Barviva karoten.


Země původu: Česká republika. Uložte Syr eidam Agricol do vášho jedálničku zadarmo. Složení - mléko, jedlá sůl, mléčné kultůry, obsah sušiny , obsah tuku v sušině. Olmín zraje v olomouckých sklepích a stejně jako víno získává časem rozvinutější chuť.


Na počátku zrání je pevnější, vyznačuje se jemnou mléčnou chutí a houbovou vůní pocházející z ušlechtilých plísní na povrchu. Seznam potravin značky Agricol. Vyhledejte si všechny výrobky své oblíbené značky a jednoduše je zapisujte do jídelníčku Kalorických tabulek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения