pátek 20. října 2017

Knihkupectví kanzelsberger

Aktuálně nenabízíme žádnou pracovní pozici. Nově se na vás těšíme v Praze - Vršovicích. Zákazníkům, kteří u nás nakupují pravidelně, nabízíme.


Nakupte v našem knižním e-shopu kdykoliv a kdekoliv. Svou objednávku si můžete vyzvednout v jedné z našich kamenných prodejen nebo vám ji pošleme.

Máme skoro všechno a hned. Knihkupectví Luxor v DBK se rozprostírá na ploše 3m². Naši prodejnu naleznete v -1. Nabízíme široký výběr české a světové beletrie, napínavé i romantické příběhy, trochu humoru a výlet mimo realitu v oddělení sci-fi a fantasy.


RECENZE: Matematika zločinu. Nový reportážně-detektivní příběh z prostředí české justice pochází z pera Magdaleny Sodomkové, reportérky, novinářky a dokumentaristky, a mimo. Prodejna odborné literatury.


Sociolog Alexander Gideon a jeho bývalá žena Ilana začínají s odstupem sedmi let luštit obsah „černé skříňky svého rozpadlého manželství.

Beletrie pro děti do let. Osobní odběr ZDARMA, nákup nad 7Kč = DOPRAVA ZDARMA. Vždyť si jenom hrají s dětmi! To je častá představa o práci pedagogů mateřských škol.


Učitelky podle nich celé dny sedí na koberci, staví kostky a jezdí s kočárkem, pak stráví hodinku na zahradě a jako bonus je čeká dvouhodinovka poledního odpočinku, při kterém si mohou dělat, co chtějí. Velký výběr beletrie pro děti i dospělé a učebnic. Vaše knihkupectví v Ostravě, ve kterém to žije.


Své objednávky si můžete vyzvednout na našem výdejním místě. Upozorňujeme, že z důvodu zvýšených hygienických opatření je možné platit pouze platební kartou. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Je libo nejlepší detektivky, thrillery, fantasy nebo třeba dětskou literaturu? Jste totiž na správném místě.


Samozřejmostí je informační a objednávková služba, a především profesionální přístup a pohodlí při nákupu knih v moderním a příjemném prostředí. Internetové knihkupectví s největším výběrem naučné a odborné literatury a nakladatelství vydávající vědecké monografie, práce českých vědců, díla klasiků vědy. Online knihkupectví Knihy.


Knihy pro děti, beletrie pro dospělé, odborná a naučná literatura, dárkové boxy.

Aby bylo možné nějakým způsobem zvládnout pandemii, která hýbe dnešním světem, školy i podniky se zavřely a mnoho rodičů, kteří byli zvyklí pracovat v pěkné a klidné kanceláři, bylo nuceno přejít do neznáma: pracovat z domova se svými dětmi poblíž. Svým zákazníkům nabízí standardně informační a objednávkovou službu, ale především profesionální přístup a pohodlí při nákupu knih v moderním a příjemném prostředí. Přijďte si vyzvednout svou objednávku do našeho knihkupectví na Praze - Hradčanské. Pravda, i knihy nás může nakazit, ale nejspíš jen dobrou náladou, zkušeností, že každá blbá doba jednou skončí a nebo se dozvíme něco nového, zajímavého.


Přejeme vám, pokud možno, příjemné dny, ať se vám viry vyhýbají a těšíme se na vás opět v našem knihkupectví , hned jak to bude možné. NOVINKY: Amulet Bolaňo Roberto. Román Amulet navazuje na Divoké detektivy, podobně jako Vzdálená hvězda navazovala na Nacistickou literaturu v Americe.


Vypravěčkou je Auxilio.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения