pátek 27. října 2017

Hotelový porcelán

Hotelový porcelán

From thoroughly selected local raw materials of the Czech origin. There is a choice from collections and several patterns. Vyberte si hotelový porcelán do provozů od českých porcelánek.


Hotelový porcelán

Vše přesně ve stylu vašeho podniku. Výstava je pro návštěvníky slavností přístupná zdarma. V internetovém obchodě Kette. Přejděte na web a prohlédněte si nabídku.


Karlovarský porcelán je pojem. Na výběr máte aktuálně ze souprav a několika dekorů. Vybrané produkty je možné nechat potisknout vámi. Zákazníkům z oboru GASTRO (hotely, restaurace, penziony, kavárny, domovy pro seniory, provozovny veřejného stravování, školní instituce, reklamní agentury, firmy) prodáváme za VELKOOBCHODNÍ CENY OD VÝROBCE.


Celkový dojem nádobí působí, jakoby bylo vyrobeno z keramiky, jako za dávných časů. Internetové stránky zaměřené na GASTRO vybavením pro hotely, restaurace a gastronomický provoz. V jednotlivých kategoriích naleznete porcelánové jídelní soupravy, talířové sady, kávové soupravy, čajové soupravy, růžový porcelán , bílý porcelán , figurální porcelán a další porcelánové doplňky. Z pečlivě vybraných lokálních surovin těžených v Čechách.


Což znamená, že porcelán může poničit veškeré materiály, které mají tvrdost – 7. Okraje jsou zbarveny do hnědé barvy a ostatní plocha je kropenatá. Hodnota tvrdosti jen dokazuje, že je porcelán extrémně odolný. Okraje sú sfarbené do hnedej farby a ostatná plocha je bodkovaná. Dodávame rôzne tvary a. Základná farba je biela. Jednotlivé produkty této řady.


Je taková, jaká by každá Jeho Výsost měla být, nenápadná a vznešená. Minimalistický zdobný prvek, skloubený s elegancí a nadčasovostí tvaru, poskytuje každému šéfkuchaři dostatečný prostor pro vlastní fantazii při servírování. Nabízíme porcelán RAK s prodlouženou zárukou na oštěp talíře. Burdž Al Arab v Dubaji. Porcelán do restaurací - Velkoobchod Trutnov.


Misky, kávové sady, talíře na pizzu, mini porcelán na chuťovky a mnoho dalších užitečných položek. Luxusní porcelán věhlasných českých značek, jako např. Rudolf Kampf, zdobený zlatem, kobaltem, stříbrem nebo platinou. Dcérska spoločnosť Starorolský porcelán Skalica, s. V súčasnosti spoločnosť patrí svojou produkciou a vývozom k najvýznamnejším výrobcom dekorovaného porcelánu na Slovensku. Fanta Velkoobchod gastro vybavení a zařízení.


Hotelový porcelán

RAK, nože, plastový program, balenie potravín. Mikroténové tašky, papierové vrecká, servítky, príbory. Hotelový a Gastro porcelán. V našej ponuke nájdete porcelán pre reštaurácie i domácnosť od renomovaných európskych výrobcov. Takýto porcelán je však rovnako vhodný pre použitie v domácnosti.


Kolekce Kubiko a Fala přinášejí originální hranaté tvary, doplněné jemnou vlnitou křivkou – a to je zcela unikátní kombinace, která dokonale vykreslí jakýkoliv servírovaný chod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения