pondělí 9. října 2017

Výroba plastových obalů na zakázku

Výroba plastových obalů na zakázku

Spolu s vámi navrhneme design, barvu i logo na obalu. Jsme výrobci plastových obalů v ČR s vlastní nástrojárnou na výrobu a vývoj forem. Celkový design, barvu, materiál obalu včetně loga přizpůsobíme zákazníkovi na přání a to od prvního náčrtu, přes 3D model a tisk na tiskárně až po finální formu.


Výroba plastových obalů na zakázku

Obal je jedním z nejdůležitějších nástrojů marketingové komunikace. Platí a vždy platit bude, že OBAL prodává. Podstatnou část obalů vyrábíme zákazníkovi na míru. Jedná se jak o obaly specifického tvaru a konstrukce, tak o obaly s potiskem.


Individuální potisk jsme schopni zajistit na téměř. Výroba plastových obalů. Vítejte ve světě moderních obalů a technologií. Jsme schopni plnit i ty nejnáročnější požadavky na výrobu moderního obalu pro chemickou, průmyslovou i potravinářskou oblast. Společnost DIXI, výroba plastových obalů a. Spoločnosť DIXI, výroba plastových obalů a. Firma DIXI, výroba plastových obalů a. Hlavním zaměřením společnosti je od počátku výroba plastových obalů způsobem vakuového tvarování, nyní vyrábíme i vysekávané, skládané krabičky.


Výroba plastových obalů na zakázku

Potřebujete úplně specifický obal na míru? Vyrábíme obaly na spotřební zboží (blistry, krabičky), obaly na potraviny (misky, tvarovky, obaly na chlebíčky), válcové dózy, floristické potřeby (věnce, misky a vaničky), přepravní paletky. Obaly na potraviny pro potravinářský a chemický průmysl.


Opracování kovů broušením, broušení nástrojů a nářadí. Díky individuálnímu přístupu jsme schopni uspokojit širokou škálu požadavků a realizovat jak velké, tak i menší zakázky. Hlavním kritériem je pro nás přání zákazníka, to co od obalu očekává a jakou hlavní funkci obalu preferuje.


Výroba plastových obalů na zakázku

Finální obal potraviny nebo výrobku. Jako bonus vypracujeme podnikovou normu a na konec Vám uděláme produktové foto zdarma! Zadejte nám kalkulaci na Vaše současné produkty a uvidíte, že nejen ušetříte finanční prostředky, ale také spoustu času a starostí se zajišťováním hladkého průběhu vašeho businessu. Starejte se o marketing a výrobu nechte na nás. Specializujeme se na výrobu obalů pro Vaše mobilní telefony a smartphony.


Pošlete nám Váš nápad-my ho předěláme tak, abyste si na něj mohli šáhnout a mít ho stále u sebe. Zakázková výroba obalů a lepicích pásek. Díky zakázkové výrobě si můžete zvolit potisk i rozměry krabic, lepicích pásek, obálek a dalších obalů podle svých představ. Zabýváme se výrobou plastových obalů - sáčky, přířezy, košové sáčky z HD-PE a pytle z LD-PE. V současné době máme zaměstnanců.


Pokud jste výrobce v oblasti elektrotechniky, nebo elektroniky prakticky s každým svým novým výrobkem stojíte před problémem, jak a do čeho zabudovat svůj produkt. Vyrobíme a dodáme výrobky v kategori autokosmetiky. Máme bohaté zkušenosti v oblasti výroby plastů a plastových obalů. Jednotlivé druhy výrobků z našeho sortimentu vyrábíme na zakázku.


Pevné transport case na zesilovače, komba, aparatury. Kvalitní pouzdra a kufry na klávesy, kytary nebo mixpulty. Na výrobu kartonového obalu z atypického materiálu či v atypických rozměrech se obraťte na nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения