čtvrtek 5. října 2017

Opravy hlav motorů praha

Naše firma provádí opravy hlav spalovacích motorů. NEJČASTĚJI DĚLÁME TYTO OPRAVY : OPRACOVÁNÍ ROVINY HLAVY TLAKOVÉ ZKOUŠKY VYTAHOVÁNÍ ZALOMENÝCH ŽHAVÍCÍCH SVÍČEK A ŠROUBŮ opravy závitů svařování trhlin a jiných defektů frézování sedel ventilů broušení ventilů výměny ventilů,vodítek,gufer opravy uložení. Pro opravy motorů využíváme originální náhradní díly nebo jejich kvalitativně rovnocenné kopie.


V případě rozsáhlé opravy motoru vyměníme všechny písty, pístní kroužky, čepy, kluzná ložiska, rozvody a řemeny, všechna těsnění a gufera. Generální opravy motorů.

Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Společnost Happy Diesel s. Za dobu existence jsme se vybavili velmi dobrým strojním zařízením včetně špičkových strojů pro frézování sedel ventilů a broušení ventilů. Náhradní díly pro opravu motorových hlav.


V průběhu vývoje fimy se postupně vybavuje moderní technikou k dosažení maximální kvality prováděných prací. Kontakty, prodej motorových dílů, opravy hlav válců, bloku motoru, ojnic, tlakování hlav , broušení hlav , hlikových hřídelí, vyvažovací hřídele VW. Naší specialitou jsou opravy hlav , ojnic a broušení klikových hřídelí.

Používáme kvalitní zařízení od firem SUNNEN, SERDI, AZspa. K poškození hlav motorů dochází následkem poruch chlazení nebo rozvodového mechanismu a mazání. Repasovaná hlava svou užitnou hodnotou ve většině případů. Specializujeme se na opravy hlav diesel motorů.


Opravy motorů osobních a dodávkových vozidel. O opravu motoru se postaráme rychle, spolehlivě a především kvalitně. Firma se zabývá opravami motorů automobilových i motocyklových na CNC obráběcím centru a dalších specializovaných strojích.


Většina autoservisů nabízí pouze repase hlavy tohoto motoru, ale kompletní generální opravu nejsou schopni v požadované kvalitě zajistit. Demontáž, opravy hlav válců, montáž a seřízení - ventilový rozvod OHV 11. Demontáž hlavy válců: S demontáží můžeme začít až po vychladnutí motoru alespoň pod °C, tj.


Vanep se také specializuje na opravy hlav válců spalovacích motorů. Renovace generální opravy motorů , renovace podvozků. K té máme blízko už jen proto, že nám veteránismus koluje krví a sami několik veteránů vlastníme a také proto, že majitel firmy vystudoval obor spalovacích motorů na ČVUT. Příprava a zprostředkování STK.


Poskytujeme náhradní vozidlo po dobu opravy až dny zdarma.

Provádíme seřizování a opravy motorů. Zajišťujeme opravy čelních skel. Hlavy se během opravy nahřívají a tlakují v provozní teplotě °C. Nejčastěji brousíme jejich povrch, vyměňujeme komory vstřikovačů a vodítka ventilů.


Montážní úsek pro kompletace motorů a polomotorů včetně možnosti demontáže z vozidel a garančních prohlídek. Do naší firmy jsou dováženy polomotory, motory či komponenty, na kterých se provádí opravy dle naběhlých nákladů na závislosti poškození. Praha renovace hlav a ojnic. Výbrusy válců bloku motoru, oprava vložení vaček, oprava brzdových kotoučů, rovnání hlav válců, broušení ventilů. Z Pražského okruhu směr od Barandova, sjezd na Jinočany.


Oprava- motorů Opravujeme motory 2. Svařování litinových hlav motoru. Svaříme i velké 1m dlouhé hlavy pro nákladní automobily a stavební stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения