pátek 6. října 2017

Výparník klimatizace

Výparník klimatizace

Hlavní částí klimatizace je kompresor který uvádí chladivo do pohybu další části je tepelný výměník, (kondenzátor, výparník ) ve kterém je ochlazován vzduch k dosažení požadované teploty a odváděna ochlazováním kondenzující vlhkost. Další částí je expanzní prvek kapilára,tryska, expanzní ventil či. Ventilátor rozptýlý chla výparník odebírá teplo z místnosti.


Ohřívání a expanze má za následek opětovnou změnu skupenství chladiva na plynné. Rovněž dochází ke kondenzování - vzniká vlhkost ve výparníku, kterou zachytává vanička a umožní odvod kondenzátu. Plynné chladivo odchází zpět do kompresoru kde je stačeno a cyklus se opakuje.


Znečištěný vnitřní výparník vnitřní klimatizační jednotky. Zápach způsobuje plíseň, která se vytváří na výparníku klimatizace. Výparník se při zapnuté klimatizaci pořádně ochladí a pomocí ventilátoru je přes něj vháněn studený vzduch do interiéru vozidla.


Výparník klimatizace

Výparník je umístěn pod palubní deskou, takže není vůbec vidět a dostat se k němu není vůbec jednoduché. Návod na vyčištění klimatizace pomocí jednorázového spreje. This feature is not available right now. Please try again later.


Výparník ochlazuje vzduch proudící do kabiny a za provozu na něm silně kondenzuje voda. To je důvo proč se v něm daří zákeřným mikroorganismům. Jak klimatizace funguje a proč selže. Automobilové klimatizace , na rozdíl od domácích, jsou poháněny motorem a jelikož je vozidlo v pohybu pravidelně, jsou vystaveny negativnímu dopadu.


Výparník klimatizace

Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2. Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,. Naštěstí jsou klimatizace většinou vybavené kolečky a náročnější tak může být snad je přenášení mezi patry. Co se týče rozměrů, při plánování umístění klimatizace musíte myslet nejen na to, aby se do daného prostoru vůbec vlezla, ale aby měla také dostatečné místo okolo sebe. K zajištění dostatečného.


Jiné klimatizace disponují čerpadlem, které kondenzát vyvádí hadičkou ven. Bohužel někdy je také značně obtížné najít poblíž klimatizace prostor k odvodu vody. Nejlepší je má-li mobilní klimatizace automatický výparník kondenzátu, který vodu odešle ven společně s horkým vzduchem uvnitř trubice. Moderní klimatizace by měla mít displej (ideálně dotykový), dálkové ovládání a časovač. Dále by klimatizace rozhodně měla mít funkci automatické regulace teploty.


Výparník klimatizace

Servis klimatizace nejčastěji provádíme ve městě Praha a okolí, obvykle v okolí do 50km. Proč provádět servis klimatizace ? Servis je nutné provádět pro bezproblémový, ekonomický a spolehlivý provoz klimatizace. Během provozu dochází k zanášení částí klimatizace , zejména filtrů, výměníků a ventilátorů klimatizace. Výparník klimatizace od VALEO v OEM kvalitě a za výhodnou cenu Vyberte si vhodný VALEO Výparník klimatizace nebo jiné potřebné autodíly pro vaše auto Vše. Vážení zákazníci, e-shop funguje v normálním provozu.


Může se však stát, že dojde k opožděnému doručení zboží v závislosti na stavu dopravců. Obrovský výběr originálních Výparník klimatizace pro VW PASSAT Nejlepší ceny nejkvalitnějších dílů, a k tomu slevy Rychle! Zároveň působí na trhu s autokosmetikou, jako autorizovaný distributor výrobků pro údržbu a čištění vozů pod značkou Auto-cosmetic Porzelack.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения