středa 11. října 2017

Sanitace výčepního zařízení brno

Potravinářská chemie, kvasinky pro vinařství, poradenství v oboru hygiena potravinářských provozů, zpracovávání HACCP konceptů dle potřeb zákazníka, výčepní technologie pro gastronomii, přívěsy na čepování nápojů, školící činnost, překladatelská činnost z angličtiny a němčiny. Servis výčepního zařízení. Provádíme záruční i pozáruční opravy výčepních zařízení dílensky i na místě u zákazníka. Samozřejmostí je zapůjčování výčepního zařízení - zajištění mobility po dobu opravy.


Zajistíme repasování chladičů, výčepních stojanů včetně kohoutů a ostatních armatur. Pokladní vydá zákazníkovi doklad o zaplacení zálohy a zařízení v bezvadném stavu - doklad o zaplacení zálohy je nutno uschovat. Při vrácení výčepního zařízení je záloha vrácena v plné výši.


V případě že nedochází k pravidelnému proplachování. Pro dokonalé provedení sanitace kompletního chladicího zařízení použijte sanitační kuličku, kterou vsadíte do hadice za naražeč a “proženete ji” vedením. Nezapomeňte z výčepního kohoutu rozdělat kompenzátor pro snažší vyndání sanitační kuličky.


Při sanitaci nezapomeňte na výčepní kohout a naražeč. Víkendové půjčovné výčepního zařízení již od čtvrtka za stejnou cenu. Prodej sudového piva a limonád. Výčepní zařízení jednokohoutové s vestavěným kompresorem.


Sanitace a desinfekce provádíme po každé výpůjčce. Společnost THERMOTECHNIKA BOHEMIA s. Současná tvář společnosti je výsledkem dlouholetého vývoje a růstu. Pivo s chutí sušených chmelových hlávek žateckého poloraného červeňáku a sytou barvou s temně zlatými odlesky. Pivo Bakalář za studena chmelený je světlý ležák vyrobený klasickou technologií z kvalitních českých surovin.


V restauraci, nebo tam, kde se denně točí pivo, je pravidelná sanitace výčepních rozvodů nezbytná. Jedině tak se zajistí perfektivní kvalita nápojů a odstraní se usazeniny, které by jinak výrazně ovlivnily senzorické vlastnosti nápojů. Nabízím sanitaci výčepních zařízení. Zajišťuji také drobný servis a údržbu výčepního zařízení např.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Detailní návo jak vyčistit chladící zařízení k dalšímu použití. Pro zachování kvality piva je jeden z nejdůležitějších faktorů čistota pivního potrubí. Sanitaci lze provést několika způsoby pomocí různého příslušenství.


Mezi základní patří sanitační adaptér a sanitační sud s příslušenstvím. Doporučujeme pravidelně proplachovat a provádět sanitaci Vašeho výčepního zařízení. Jediná bakterie může pivo během několika hodin změnit na nepoživatelné a tak Vám zkazit Vaši pivní akci. Půjčovné se počítá za každý kalendářní den.


Montáž výčepního zařízení Dále Vám nabízíme naše bohaté zkušenosti při montážích výčepních zařízení na pivo i víno. Máme mnohaleté zkušenosti díky spolupráci s různými pivovary a vinařskými velkoobchody. Kontaktujte nás pro nezávaznou konzultaci či cenovou nabídku. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Maneo. Zajišťování servisu a sanitace výčepního zařízení.


LINDR sanitační přístroj SP 80. Zařízení SP je určeno k čištění nápojových vedení tlakem vody a vzduchovou vibrací. Vývoj ceny láhvového piva. Pivo s obsahem alkoholu - , dříve 10-ti stupňové pivo. Uvedená cena je průměrem z jednotlivých značek v prodejnách, nikoliv v restauracích.


Komunita okolo bydlení, stavění a realit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения