úterý 17. října 2017

Lehká nepromokavá plachta

Lehká nepromokavá plachta

Je ideální pro zakrývání dřeva, bazénů, stavebního materiálu nebo poškozené střechy apod. Všude, kde potřebujete ochránit před nepříznivými. Jednoduchá, lehká plachta pro stavbu přístřešku v maskování vz. Hamaka se stříškou – NOMAD HAMMOCKVelmi lehká , skladná a příjemná houpací síť ha. Materiál: polyester s 190T PU potahem.


Lehká nepromokavá plachta

Pevná lehká a nepromokavá plachta na motocykl Moto Outdoor, s ventilací a spínáním pod motorem ve velikosti až XXL vhodné i pro velké cruisery. Ideální použití jako plachta , pláštěnka, sluneční přístřešek nebo podložka. Lehká plachta od německé firmy MFH. Voděodolné s kovovými oky. Krycí plachty za nejlepší ceny, v ceně již od KČ s DPH.


Ochrání Váš majetek proti větru, dešti a slunci. Naše krycí plachty jsou vyrobeny z polypropylenu, oboustranně pokryté vrstvou polyethylenu, která má nepromokavé vlastnosti. Vyberte si plachtu na kryciplachta.


Vyrábí krycí plachty všeho druhu, plachty bazénové, solární, plachty na přívěsné vozíky, na prodejní stánky, markýzy, foliovníky atd. Army shop se zásilkovým prodejem nové i použité ARMY výstroje. ARMY SHOP nabízí výstroj a výzbroj AČR i cizích armád. Plachta lehká nepromokavá velká 3xm vz.


Nepromokavá plachta poslouží k zakrytí a ochranu předmětů ať už v interiéru nebo v exteriéru. Ultra lehká bivakovací plachta 3x3m, podlepené švy, mohutně vyztužených vázacích ok včetně 3. Tarp 3x3m jako ultralehký bivakovací přístřešek nebo v kombinaci s hamakou. Skladem modelů od oblíbených značek např.


Zcela jistě ji uvítáte v momentě, kdy budete cestovat na lehko a přepadne Vás nepřízeň počasí. Nebo pod ní můžete skladovat či schovávat věci, aby v dešti promokly. Zesílení kraje, zesílené rohy. Dvojité švy, elastické lemy na předním i zadním kole,.


Chrání proti vodě, prachu, smogu, sněhu a námraze. Co je plachta všichni víme. Kus materiálu, který je částečně nepromokavý. Nemá standartní rozměry, ani popis.


Oproti tomu Celta je velmi zajímavá. Název celta je z německého slova Zeltteil, což znamená stanový dílec. Má normované rozměry a je nepromokavá.


Už z názvu poznáme, k čemu prvotně sloužila. My husband and I had lunch while we were visiting Prague for a few days. The food at Lehka Hlava was beautiful and delicious.


It was the best meal we had there. Hodí se jako záložní bunda na krátké výlety i celodenní túry, při náhlé změně počasí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения