pondělí 16. října 2017

Krimpovací kleště pro zakončovací dutinky

Je ideální pro krimpování izolovaných a neizolovaných dutinek. Tento nástroj poskytuje vysokou krimpovací sílu při slabém stisku, což veden při opakovaném použití k menší únavě. Boční zavádění kabelových koncovek do nástroje a. Krimpovací kleště na zakončovací kabelové dutinky. Boční automatické krimpovací kleště pro zakončovací kabelové dutinky o průřezu 25-6mm2. Po nalisování dochází k vytvoření velice pevného spoje dutinky s vodičem, vzhledem k promyšlené konstrukci.


Krimpovací kleště pro zakončovací dutinky

Materiál čelistí: SC45C Použitelné pro kabely: 0. Nastaviteľná konštrukcia račne a páky pre. Potřebujete-li pevně a spolehlivě upevnit kontakt na kabel – krimpovací kleště jsou kvalitním a rychlým řešením. Nemusíte se už trápit s pájením, krimpovací kleště vytvoří dokonale pevný spoj a vaše dutinky i autokonektory budou pevně na svém místě. Kleště pro krimpování kabel.


Postarají se o izolované i neizolované dutinky. Značkové kleště Pro ’sKit, krimpují konektorové a zdířkové D-SUB miniaturní. Nástroj poskytuje vysokou krimpovací sílu při slabém stisku, takže vydržíte déle krimpovat bez bolestí v ruce. Inovativní technologie v krimpování HUPstar, která umožňuje nahradit až. Vlastnosti: Ergonomický design držadla pro zlepšení síly stisku.


Lisovací kleště na kabelové dutinky , 10- mm lisování WM. Speciální čtyřvřetenný styl krimpován. Do dnů u Vás - 6–hranný krimp - rozsah od do 10mm- boční zavádění - rýhované krimpovací profily - více info uvnitř.


Koncové dutinky do délky mm stačí stlačit jednou, u delších dutinek (do mm) je nutné minimálne dvaktrát. PEW s vhodným nástavcem. Doporučené koncové dutinky do délky mm, pro delší dutinky doporučujeme použití nástroje PEW 8. Na nalisování izolovaných oček a konektorů se používají kleště zcela jiné.


Krimpovací kleště pro zakončovací dutinky

V nabídce také krimpovací kleště. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Nejlépe hodnocené výrobky v kategorii Krimpov. Horní kleště jsou na ZAKONČOVACÍ dutinky , kleště pod tím jsou na ditinky spojovací, kleště dole jsou odizol a dutinky se s nimi. Dotykové obrazovky HMI a textové panely.


Vhodné krimpovací kleště pro naše koncové dutinky žil. Jste přihlášeni jako : Max Mustermann. Hydraulické krimpovací lisovací kleště pro hydraulické hadice MAR-POL HYDRA-KRIMP. Sada krimpovacích klieští 6PK-330K.


Nejlepší cena na trhu, top kvalita! Na druhou stranu jsem je do dnes nepotřeboval, takže si říkám, jestli dutinky vůbec používat. Dutinky se používají pouze na lanka (lanované vodiče) nebo i na dráty? Připojování a krimpování.


Nářadí a příslušenství kabelů. Diskuze je dostupná pouze pro zaregistrované zákazníky. Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. Pákový mechanismus umožňuje krimpování bez námahy.


Krimpovací kleště pro zakončovací dutinky

Navrženy pro bezpečné a pevné krimpování kabelových dutinek, vyrobeny z kalené a legované oceli pro větší pevnost a trvanlivost. Matně pochromovány v zájmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения