pondělí 11. února 2019

Box na vejce

Box na vejce

Dekorace na dort) Hodnocení produktu:. Pokud se chystáme na piknik, určitě se Vám bude hodit tento cestovní box na vejce. Do praktického obalu na vajíčka můžete dát například dvě natvrdo uvařená vejce a vydat se na. Proložka na vajec do boxu na vejce. Profesionální box na vejce je vyroben z odolného a pružného plastu.


V sestavě přepravky na vejce jsou plata na vajec. Dodáván společně se náhradními platy na vejce. Celkový počet vajec v boxu na vejce je 1ks. Boxy na vejce Boxy na vejce jsou vhodné jak k transportu, tak k uskladnění vajec. Nejoblíbenější v kategorii.


Dóza na vejce (8ks) 15x10x7cm s klick uzávěrem PH mix barev. Sada obsahuje box, plát na vajec. Do boxu se najednou vleze 1vajec.


Box na vejce

Obal na vajíčka se hodí jako praktický organizér do lednice. Je určen až pro vajec. Využijete v každé domácnosti. Tisk Stále přemýšlíte, kam postavit ty neposedná vajíčka nebo jak je přepravit bez úhony? Ideálním řešením je tento box na vajíčka.


Prakticky uloží nebo bezpečně přepraví ks vajíček. S praktickým uchem pro snadné přenášení a uzavíráním na klipy. Stáhnout Vejce box levné fotky z nejlepší agentury stock fotografií rozumné ceny miliony prémiových, vysoce kvalitních, royalty-free stock fotografií, snímků a obrázků. Skladovací box na uložení vejcí do lednice.


Box na vejce

Též lze používat jako box na přepravu vajec. Velikost skladovacího boxu: 23x15x7cm. Více barevných variant boxů na vejce. Do přepravky na vejce se vejdou plata na vajec. Kapacita ks plata je vajec.


Přepravní a skladovací box je dodáván včetně ks plat na vejce. Plastový box na kusů vajec pro lepší přesun vajíček. Polystyrénový box na zasílání násadových vajec - na vajec. Snadno omyvatelný a vyrobený ze zdravotně nezávadného materiálu.


Box na vejce

Speciální polystyrenové boxy pro zasílání slepičích násadových vajec , které jak dokonale ochrání před přepravou tak zajišťují i thermo funkci. Box je celkem na vajec. Součástí obalu je praktické ouško pro lepší manipulaci a úchop boxu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Porovnání cen box na vejce , srovnání cen box na vejce na portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения