pondělí 18. února 2019

Královédvorský pivovar tambor

Královédvorský pivovar Tambor ukazuje cestu všem menším pivovarů, že nemusí zaostávat za velkými giganty. Po roce od instalace nové moderní robotické lahvovací linky uvedl do provozu svou první pivní tankovnu. Podmínkou tankového piva je nejenom potřebná technologie, ale i odborně zdatný a zaškolený personál. Během Vašeho pobytu u nás jeho návštěvu určitě nevynechejte, v pivovaru Vás provedou výrobnou a ukážou postup vaření piva.


Jako součást exkurze budete mít možnost královédvorské pivo ochutnat, a že stojí za to! Díky tomu mají vítězové možnost vychutnat si naše pivo jako odměnu za své výkony. V jednotlivých složkách vám některé ze sportovních oddílů představujeme.


Tambor získal od rabína certifikát na košer pivo. Dvůr Králové - Pokud si chce královédvorský pivovar Tambor označení košer piva udržet, musí celý rok používat stejné suroviny a postupy. Košer znamená vhodný, rituálně způsobilý.


Královédvorský pivovar tambor

Tento příkaz vychází z Tóry a nemá žádné zdůvodnění. Na fotografiích vidíte novou halu, kde bude už brzo nainstalována nová lahvovací linka. Včera sem přesunuli pracovníci odborné firmy etiketovací stroj, protože na jeho místě se chystá další rozšíření provozu pivovaru. Ke změně názoru vedla řada žádostí a zájem o možnost, provoz pivovaru si prohlédnout. Prohlídky za účasti sládka, jsou určeny pro předem přihlášené skupiny od.


Click to challenge or correct the validity of a location. Je to symbolické, protože před devíti roky se na Majálesu poprvé objevilo Královédvorské pivo Tambor. Originální pivní královédvorský destilát a likér Spirit Tambor bude možné koupit již brzo v Pivovarské prodejně v areálu pivovaru Tambor. Již v prvním roce existence uvařil pivovar Tambor silné polotmavé pivo , které nese jméno Klazar, jako připomínka tradice. I proto si připomíná nedožité století Gastona Klazara.


Královédvorský pivovar tambor

Je možné dohodnout exkurzi, pivovar se zúčastňuje řady akcí. Pivo balí do sudů a skleněných lahví a dodává do východních Čech, Prahy, Brna. Kromě piva nabízí i pivní destilát a likér pod názvem Spirit Tambor. Pivovar Tambor slaví letos let své existence 21. První várka piva byla uvařena přesně na den let po té poslední v původním královédvorském pivovaru.


Postupně se pivovar rozšiřoval a vedle sudového piva začal nabízet i lahvové pivo. Jedná se o moderní provoz, který ale vaří pivo. Tambor připomíná sté narozeniny Gastona Klazara 2. Zajímá vás, jakým způsobem vzniká pivo – tradiční zlatý český mok, zvláště pro Čechy tolik typický? Odběry sudového piva do hospod se zastavily, královédvorský pivovar Tambor se nyní zaměřuje na distribuci lahvového piva, které stáčí na automatické lahvovací lince. KRÁLOVÉDVORSKÝ PIVOVAR TAMBOR.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat. Majitel využil skutečnost, že na pozemku se nachází studna s hloubkou 1metrů s kvalitní kojeneckou vodou. Konkrétní informace o jubilejním ležáku odtajní pivovar po vlastním vaření koncem února. Majitel Nasik Kiriakovský využil skutečnost, že na pozemku se.


Po loňské premiéře se tuto sobotu (31. května) opět otevírá Pivovarské pódium. Během následujících tří měsíců se tu téměř každou sobotu koná hudební představení. Návštěvníci se mohou těšit především na místní.


Ježíšek na poslední chvíli nebo první novoroční dárek: Uacs Cementárny Hranice kat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения