čtvrtek 14. února 2019

Rýžová dieta 36 dní

Pro nejlepší výsledky z hlediska detoxikace i hubnutí je nejvhodnější tato dní trvající dieta. Rozdělená je do čtyř fází, z nichž každá trvá devět dní. Po rýžové kúře se jim zlepšila pleť, stačí držet jen pár dní a výsledky jsou znatelné. Během diety můžete zhubnout - kg.


Problém vrátit se následně k „normálnímu stravování“, bez hlídání se se dostaví velmi brzy jo-jo efekt. Obsahuje minerály, takže prospívá kostem, pokožce, nehtům a vlasům.

Díky vláknině potom netrpíme únavou a neskutečným hladem. Najdeme tam i menší část tuků, vápník, draslík apod. Spíše než k hubnutí slouží k pročištění a detoxikaci organismu. K minimálnímu efektu shození váhy dojde ale i při této dietě a to v důsledku výrazného omezení přísunu potravy a energie. Rýžová dieta , jak už její název napovídá, je založená především na konzumaci rýže.


Denní dávka rýže při rýžové dietě by měla činit 2– 3g (hmotnost rýže v syrovém stavu). Ideální je dávku rozdělit do – porcí. Sice po ní zhubnete několik kil, ale kvůli pročišťujícím účinkům rýže se jedná zejména o vodu.


Neměli byste ji držet déle než deset dní , proto nemůžete očekávat takový váhový úbytek, jaký byste si představovali.

Nehladujte, ale ani preháňajte a nejedzte viac než množstvo, ktoré sa uvarí z troch decilitrov j surovej ryže. Až po prvom pôstnom dni zistíte, akú dennú dávku ryže skutočne potrebujete. Večer pred začiatkom očistnej kúry ryžu prepláchnite a zalejte asi dva a pol násobkom vody.


Ráno ju v tejto vode uvarte pod pokrievkou. Celozrnnú ryžu konzumujeme v adektátnom množštve cca. Po prvom dni zistíte, aké množstvo ryže je dostatočné pre nasýtenie Vášho tela a tak sa stávajú dávky individuálne. Jako většina dietních programů, i rýžová dieta má své limity, co se týče jejího nasazení. Většina jednotvárných diet by měla ukončit do 10ti dnů a jinak to není ani při rýžové dietě.


Celková délka se doporučuje na až dní , s maximální délkou do dnů a můžete zhubnout až kg za relativně krátkou. Delší doba se nedoporučuje, protože by tělu mohly chybět některé vitamíny a minerály. Výhody Rychlá metoda, jak se zbavit bříška.


Vhodná i pro diabetiky a. Rýžová diety – dní jídelníček První den byste měli jíst pouze rýži a pít neperlivou a neochucenouvodu. Zhubnutí ale způsobí téměř každá jednostranná dieta. Otázkou je, jak moc je zdravá, nebo naopak škodí. Stačí se podívat do kalorických tabulek pro přílohy k jídlu: rýže má ve 1gramech 5kJ (1kcal), zatímco brambory 2kJ (kcal), těstoviny průměrně 5kJ (1kcal) a tolik zatracovaný houskový knedlík dokonce jen 3kJ (kcal). Tato dieta se skládá ze částí a každá z nich trvá devět dní.


Je třeba tudíž naprogramovat do posledního detailu dní tohoto nového systému. Nejlepší doba je před Vánoci a Velikonoci, ale také na podzimní rovnodennost a letní slunovrat.

Jedná se jak o redukční dietu, tak i očistnou kúru. Poté, co s touto dietou skončíte, nezačněte se přejídat tak, jak tomu bylo předtím. Ryžová diéta alebo dní utrpenia sobota 7. Keď som s ryžovou kúrou 2. Zrna nejdůležitější obiloviny světa jsou hubnoucím zázrakeminimum kalorií, hodně vitaminů a kila jdou rychle dolů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения