středa 27. února 2019

Prodám čepice do sauny

Je třeba, aby během saunování nedošlo k přehřátí hlavy a zároveň jsme ochránili své vlasy. Proto jsou čepice a pokrývky hlavy do sauny z přírodního materiálu nenahraditelnou součástí při užívání sauny či parní místnosti. Pocit tepla v sauně jde od hlavy a. Klasický model klobouku do sauny.


Kromě originálního vzhledu a zábavního sloganu chrání vaši hlavu před přehřátím. Doporučujeme vám, abyste si vždy důsledně. Při saunování s čepicí do sauny strávíte v sauně delší čas. Tato čepice do sauny je módně neutrální a neuděláte si v sauně s čepicí ostudu. Má bezvadnou vlastnost - rychle vyschnout.


Svou bezkonkurenční skladností se vejde do každé tašky. Saunovací čepice do sauny značky Rento. Inzerát Čepice do sauny v okrese Brno-město, cena 300Kč, od ToLo na Sbazar.


Popis: Nabízím čepici do sauny. Prakticky a pěkný dárek. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů sauny.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty sauny - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Prodám novou venkovní saunu vyrobenou ze severské borovice,průměr 97m, délka 7m, tloušťka desek 46mm, váha celkem 650kg, uzamykatelné dveře s madly, okno s dvojitým kaleným sklem, lavičky z osiky, podlahový rošt, x nerezová stahovací obruč, x nožky, střešní krytina. Je vyroben ze 1 ovčí vlny. Maximální komfort je v čepici do sauny zaručen, jelikož dobře absorbuje vodu, a je vyrobena z kvalitního chladivého materiálu.


Zvonek s lístky 34xcm. Ochrání vaše vlasy a pokožku před horkem saunové lázně. Luxusní čepice do sauny z kvalitního lnu a bavlny vám bude dobrým společníkem pro chvíle relaxace.


Veškeré modely jsou univerzální a vhodné pro všechny. Věříme, že budete spokojeni s kvalitou našich výrobků stejně jako zákazníci, kteří již naše čepice do sauny používají. Pracujeme s cílem zajistit, aby jste měli skutečnou radost z návštěvy lázní a saun. Harvia ze 1 vlny ochrání vaše vlasy a pokožku před horkem sauny. Při navhlčení studenovou vodou poskytne úžasný ochlazovací efekt.


Klobouk do sauny je ideální pro děti. Vhodný model pro děti ve věku cca – let. Vaše zdraví a zdraví vašich dětí přímo souvisí s pravidelností návštěvy sauny. Prodám nový ručně šitý set do sauny,obsahuje: 1x saunovací kilt, rozložený 68x140cm, 1x polštář 35x45cm, a 1x podložku na podlahu 66x69cm. Materiál 1 bavlna- froté,výplň polštáře 1 PES kuličkové duté vlákno.


Popripadne dohodou pri vaznom zaujme. Luxusní extra savý kilt do sauny a wellness z prémiové kolekce Vosen Luxuria EVO. Krásný vlněný klobouk doplněn kvítkem a šedou mašlí.


Ochraňuje vlasy před vysušením a spálením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения