pátek 15. února 2019

Bambusová látka metráž

Bambusové froté je krásná splývavá látka s jemným leskem, nabízíme v limetkové a světle modré. V tomto případě nabízíme froté s vyšším obsahem polyesteru, než jsme zvyklí, froté díky tomu více vydrží. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Volně rostoucí divoký bambus není chemicky ošetřován, vyrábí se podobně jako viskóza, má však ještě znásobené užitné vlastnosti, je přírodně antiseptický.


Antibakteriální, dobře odolávají bakteriím a mají schopnost neutralizovat zápach (pot). Bambusové úplety si oblíbíte, pokud máte komfort na stupínku vítězů. Oproti bavlněnému úpletu má navíc antibakteriální vlastnosti. Ocení ho tak především alergici a citlivé pokožky.


U všech měřených látek je minimální odběr 50cm a dál po 10cm. Látka zároveň přirozeně saje vlhkost. Děkuji za pochopení, Tkadlčíková 23. Cena je uváděna za běžný metr. Zatemňovacia látka modrá.


Bambusová látka metráž

Bavlna režná béžové kytky. Prodejna v centru Brna Ušetřete až s věrnostním programem Vyberte si online nebo nás navštivte v naší prodejně. Kompletné špecifikácie. Bambus je prirodzene antiseptický a má výborné savé vlastnosti, je veľmi vhodný pre malé deti a alergikov. Látky, ktoré sú z neho vyrobené, sú jedny z nejjemnejších.


Oeko-tex certifikovaný. Vám objednaný materiál nastrihali. Díky odolnosti vůči bakteriím je ideální na šití sportovního oblečení, jako jsou fitness tepláky, mikiny na jógu atd. Teplákovinu z bambusu na sobě budete zbožňovat. Vysoce kvalitní, bambusová viskóza, která je díky svým vlastnostem velice atraktivní.


Zamilujete si ji pro její lehkost a hebkost, extra vysokou savost, prodyšnost aj. Kvalitní digitální tisk reaktivní metodou, dodává látce neuvěřitelnou životnost barev. Bambus můžete využít na letní šaty, halenky, sukně, kalhoty nebo na výrobky pro děti.


Sortiment všech velikostí. Každý z nás je originál. Někdo je malý, někdo vysoký, subtilnější postavy či silnější.


Ať jste takoví či onací v našem obchodě si zajisté vyberete. Jednolícní pletenina je vyrobena ze 1 bavlněné česané příze s příjemným omakem a fyziologickým komfortem při nošení. Jedná se o klasickou bavlněnou pleteninu známou také jako tričkovina. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, predaj galantérie. Ponúkame odevné, detské, dekoračné, poťahové a špeciálne látky.


Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения