pondělí 25. února 2019

Prostěradla v akci

Prostěradla nabízíme ve vysoké kvalitě a za příznivou cenu. V naší nabídce najdete tradičních bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla , nebo třeba moderní mikrovlákno. Vyberte si u nás z mnoha vzorů Vaše bavlněné povlečení nebo povlečení s 3D potivem nebo z mikroplyše. Dále nabízíme dětské povlečení a prostěradla z různých materiálů.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma prostěradlo. Ušetříte tak čas i peníze. V naší nabídce máme froté a jersey prostěradla , ale také prostěradla z mikroplyše, v klasických i atypických rozměrech.


Barevná škála je tak široká, že si ke každému ložnímu povlečení vyberete vhodné prostěradlo. Nyní již nic nebrání tomu, abyste měli dokonale sladěnou postel. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. PROSTĚRADLA v akci najdete v akčním letáku Jysk.


Prostěradla v akci

Nepropustná prostěradla. V JYSKu také prodáváme nepropustná prostěradla , která matraci chrání, například při inkontinenci. Dále také můžete pořídit chránič matrace, který prodlužuje životnost matrace. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny.


Samozřejností jsou dětská prostěradla froté i jersey. Froté prostěradla Hřejivá froté prostěradla v mnoha barevných odstínech pro možnost krásného sladění s Vaším povlečením. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se.


Jejich materiálové složení tvoří z bavlna vyznačující se výbornou savostí a prodyšností. Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a. Co se týče prostěradel, tak mají v nabídce bavlněná prostěradla , froté prostěradla , prostěradla Jersey či prostěradla Luxus. Jersey prostěradla jsou hladká a ideální na léto. Nabízíme nejen luxusní a moderní přehozy na postel za nejlepší ceny, ale také prostěradla , záclony, závěsy, deky a mnoho dalších.


Veškerý sortiment máme v různých barvách, vzorech, materiálech a rozměrech. Dopřejte si luxusní zboží ještě dnes! Nabízíme prostěradla v několika materiálových verzích, v mnoha rozměrech. Při častém praní neztrácejí nic ze své pevnosti ani barevnosti, proto jsou oblíbená jak v domácnostech, tak například v hotelech. Nezapomeňte vždy zkontrolovat, zda prostěradlo, po kterém toužíte, nemáme zrovna v akci.


Kromě kvalitního, zdravotně nezávadného povlečení je nutné se zaměřit i na kvalitu prostěradla. Když chcete svou postel zahalit do půvabných vzorů, sáhněte po povlečení 3D v akci. To vás nezaujme jen krásným, mnohdy až živým designem, ale spolehnout se můžete i na kvalitní materiál, ze kterého je vyrobeno. Vybrat si můžete z velkého množství barev a odstínů froté prostěradel.


Pokud nebudete se zakoupeným produktem z jakéhokoliv. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. V naší nabídce naleznete, vedle klasického povlečení, povlečení nejrůznějších motivů, druhů, barev a atypických rozměrů (prodloužené povlečení, francouzské). Vše nejen pro dospělé, ale i pro ty nejmenší.


Prostěradla v akci

Stále usilujeme, aby naše nabídka byla pestrá, aktuální a cenově přijatelná, vybíráme dle nejnovějších trendů. Klasická prostěradla známá jako plachty výborně poslouží jak v domácnosti, tak třeba v pronajímaném pokoji či hotelu. Nabízíme plachty v nejrůznějších barvách, které dobře splynou se zbytkem vašeho interiéru v ložnici. Pravidelně Vám přinášíme zajímavé slevy na povlečení, prostěradla a další textilie potřebné do domácnosti. Nenechte si ujít příležitost nakoupit ložní prádlo se slevou a objednejte si vybrané kousky za nízké ceny.


Týden co týden najdete v našem výprodeji jiné zboží. Tak neváhejte a pusťte se do vybírání. Strečová s Lycrou LUX - I-LIVING. Provoz matracového studia do odvolání přerušen.


Prostěradla v akci

E-shop funguje bez omezení, využijte pohodlného doručení zdarma u objednávek nad 5Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения