úterý 12. února 2019

Opravy praček brno

Již 25let zajištuji opravy automatických praček , myček nádobí a sušiček prádla v Brně a okolí. Opravy praček a 1recenzí z vašeho okolí. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Nabízím opravy praček značek AEG, Ardo, Ariston, Beko a dalších.


Máme více než dvacetileté zkušenosti s opravami praček. Působíme v oblastech Brno , Tišnov, Velká Bíteš, Kuřim, Veverská Bítýška, Rosice a okolí těchto měst. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Ač sídlem Praha 1 pracuji po celé Praze bez navýšení ceny pro Vás.


Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Naše firma je již více než let na trhu a od samého začátku se specializuje na opravu praček. Praha -Západ i okres Beroun - doprava zdarma po Praze 5. Domluvíme si s Vámi nejbližší volný termín dle Vašeho přání.


Zajišťujeme také opravy u větších organizací - divadla, školky, hotely atd. Volejte pište kdykoli, jsme tu pro Vás! Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček.


Nabízíme opravy praček , myček, chladniček, mrazniček a dalších domácích a kuchyňských spotřebičů. Ihned si s Vámi domluvím nejbližší volný termín. Servis praček provádíme přednostně v domovech pro seniory, pečovatelských službách, ústavech,atd. Oprava je dokončena při první návštěvě. Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská.


Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost. Zákazník je dopředu vždy seznámen s předběžnou. Orelská, Praha - Vršovice. AEG Ardo Ariston Beko Bosch Candy. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka.


Patří k tomu i ostatní průvodní výdaje,které živnostník má. Kdyby si zákazník pozval firmu,zaplatil by více a ještě dph. Nepustil jsem jen vodu,alezkontroloval celý spotřebič,jestli je v pořádku. Servis domácích spotřebičů v Brně-město a okolí.


Po zadání opravy , Vás bude telefonicky kontaktovat náš operátor, který s vámi potvrdí termín opravy. Porouchala se vám pračka? Nezoufejte, pomohu vám s její opravou a případně s výběrem a zapojením nové. Kromě prodeje a opravy praček zajišťuji také opravy myček a kombinovaných praček se sušičkou. Aktuální katalog firem v kategorii servis praček Brno -město.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Chcete získat kvalitní opravu pračky (myčka, sušička atd.) v Praze, chcete profesionálního opraváře, který váš problém rychle a efektivně vyřeší? Nabízíme kvalitní a levné opravy praček v Praze a okolí všech značek. Máme vlastní sklad originálních náhradních dílů. Poskytujeme kompletní servis.


Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения