pátek 1. února 2019

Tvoření z pet lahví

Tvoření z pet lahví

Postup: odstraňte horní část lahve (můžete jej zase využít na vytvoření chobotnice, kterou najdete v předchozím postupu). Mezitím vystřihněte z papíru obrys želvičky, její hlavičku,. Rádi vás o tom přesvědčíme! V této dílně vám představíme několik návodů na jejich výrobu. Obyčejná láhev, kterou bychom jinak dali do odpadu, může pod našima rukama zázračně proměnit.


Tvoření z pet lahví

I ten, kdo je nemá rá vždy nějakou někde najde a tak se s nimi i já, tady na TVOŘ(Í)HRÁTKÁCH, chci popasovat. I proto jsem je oblepila, jak jinak za použití tapetovacího lepidla a novin, nechala vyschnout, aby. PET láhve jsou a budou. Není žádným tajemstvím, že české kutilství nezná hranic, a tvoření z odpadu není výjimkou (inspiraci najdete v seriálu „ Tvoříme beze zbytku “). Krmítka jsou vděčným kutilským cílem a lze je vyrobit z různých materiálů.


Máte-li ale větší zahradu a nechcete investovat do. Obzvlášť když jde o plastové lahve, které patří k těm horším nerozložitelným odpadkům. This feature is not available right now.


Please try again later. Sep To vám takhle jednou dopiju minerálku z krásně fialkové PETky a říkám si, že je tak hezká, že je škoda jí vyhodit. Baví vás tvoření s dětmi? Vytvořte si s dětmi originální přívěsek, který poslouží jako zásobník na drobnosti a mince.


Přilepte jej pomocí kvalitního lepidla. Protože není nic zajímavějšího a lepšího, než nepotřebným věcem vdechnout nový život. Vezměte si do ruky jednu z prázdných lahví , ode dna si odměřte asi deset centimetrů a popisovačem udělejte značku.


To udělejte alespoň ze tří stran, abyste měli jistotu, že lopatky větrníku budou mít rovný okraj. Podle značek dno následně odstřihnete nebo odříznete. Použijeme molitan nebo polštářek, který přilepíme nahoru.


Taburet obšijem libovolnou látkou , dole zavážeme šňůrkou aby bylo možné potah sundat a vyprat. Skoro každý pije limonádu z plastových láhví a pokud dáváte přednost těm dvoulitrovým, tak se vám na konci měsíce musí nashromáždit velké množství prázdných lahví. Pěkné tvoření v němž se najdou předškoláci i starší děti. Jan This Pin was discovered by Irena Marie Hartingerová.


Joyxee Island má sice průměr jen metrů, ale zato je osazený stromy a kromě skutečného domu na něm najdete i pláže a dva rybníčky! Nápadům se ale meze nekladou! Již jsme se zabývali problémem s plastem as ním spojeným znečištěním životního prostředí.


Přestože se tento materiál prakticky nikdy nerozkládá a zůstává v přírodě navždy, stále existují nějaké tvůrčí způsoby, jak je znovu použít, kromě konvenční metody recyklace. Na tohle jednoduché, a přitom úžasné tvořeníčko, jsem přišla v našem papírnictví. A že je opravdu jednoduché se pojďte přesvědčit sami. Možná jste už u moře viděli chobotnici.


Tvoření z pet lahví

Vymyslel tak prima nápad na trávení volného času o prázdninách. Postup: Odstřihněte opatrně spodní část lahví. Potřebujeme: Pet láhev, nůžky, lihové fixy, papírky na očička, lepící pistoli. Diskutujte, ptejte se, najděte nové přátele, které s vám spojí stejný zájem. Každý asi ví, že se materiál z nich přidává do vliesových látek, ale to se jedná o průmyslovou výrobu, těžko byste si vlies vyráběli podomácku.


Objekt ze spirálovitě rozstříhaných pet - lahví stejně jako kašírovaný je inspirován dílem umělce Dale Chihuly ho, který tvoří nádherné organické objekty, sochy a instalace z barevného skla. S využitím kašírování to není tak složité, jak se možná jeví. Plastové láhve standardní lze u nás zakoupit téměř obratem. Jakožto přímí výrobci jsme schopni. Výhoda víček je, že jich můžeme poměrně snadno nasbírat velké množství a celou škálu barev.


Tvoření z pet lahví

Děti bude „recyklované“ tvoření určitě bavit. Víčka je potřeba dobře očistit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения