středa 6. února 2019

Pračka skáče při ždímání

Pračka při ždímání skáče. Pro začátek se zaměřte na maximální hmotnost, prádla, kterou pračka zvládne. Vybírejte proto podle množství prádla, které perete nejčastěji.


Neposedná pračka , která při ždímání skáče , může potrápit nejednoho z nás. Menší Porucha Při ždímaní 7Otáček. Když si na ni sednu, vůbec to nezaznamená (mám kg), udržet ji při ždímání na místě je nemožné, jen ji to trošičku zbrzdí v devastaci. Přestože jsme podle návodu odstranili aretaci bubnu a pračku v koupelně srovnali do roviny, pračka při ždímání skáče. Kdybychom ji nedrželi, rozmlá.


Nikdy jsem neždímala více než na 8otáček. Koupili jsme si novou pračku. Dostali jsme z pozůstalosti zachovalou pračku Bosch Maxx po prvním pracím cyklu při ždímání začala velmi hlučně klepat tento zvuk se nám zdá nenornální. Může nám někdo poradit co by mohlo být příčinou a jak ji odstranit.


Jestliže se ale bouchání vyskytuje i při praní běžného prádla, mohou být vadné tlumiče, případně také pružiny vany. Další možností je nedostatečné odčerpání vody z vany. Potom je při ždímání prádlo plné vody a tedy velmi těžké.


Zde by mohlo pomoci vyčištění filtru. Dříve jsem měla pračky s horním plněním a při špatně rozloženém prádle pochodovali po koupelně, nebo se mlátily o zeď. Jeli prádlo při začátku ždímání špatně rozložené, tak si s tím pračka poradí. Máte problém s automatickou práčkou? Akonáhle sa program prepne na odstreďovanie tak Vám práčka skáče po celej kúpeľni a rozbíja nábytok?


Dôvodov prečo práčka pri žmýkaní alebo odstreďovaní skáče môže byť niekoľko. No najčastejším sú prepravné poistky alebo zle rozložená váha v pracom bubne. V tomto článku Vám opíšem možné príčiny skákajúcej. Může to být víc věcí… ta nejjednodušší je, jak už tu někdo psal, že to dělají velké kusy prádla. Napříkla když se ždímá povlečení, nebo velké ručníky, v pračce se z toho může udělat „velká koule“ a když pračka začne ždímat, tak se buben vychýlí a začne narážet do vany.


Jinou možností, proč pračka při ždímání skáče , je kluzkost nožiček pračky na hladké podlaze. Tu můžete vyřešit pořízením gumových návleků na nožky pračky, nebo třeba protiskluzovou podložkou. Vyšší investici budete nejspíše muset obětovat v případě, kdy pračka při ždímání teče nebo kape.


Jak vyrobit kočičí strom. Při ždímání proniká voda přes gumové těsnění pod víkem. Ahoj, tak nám asi odchází pračka , při ždímání vydavá opravdu hrozný zvuk, jak když vzlítá letadlo. Zanechte odpov ěď Zrušit odpověď.


Ale jinak pere dobře, ždíme OK, akorát si myslím, že už odchází, máme Indesitku 13tým rokem, takže má fakt nárok :-). Diskuze, články, soutěže, bazar, , poradny. Plastická chirurgie, dermatologie. Buď je moc plná, nebo málo.


Když skáče pračka při ždímání budou špatná ložiska, nebo není dobře vyvážená. Nabízíme vám několik triků, jak si s tím poradit. Máme 4roky starou pračku. Poslední dobou nám při ždímání poskakuje a dokonce se posune o takových 10cm.


Určitě to není tím, jak mi někdo řekl, že mám pračku přeplněnou při praní. Jenom mi nepište, že je čas na novou pračku. Co dělat s pračkou,která skáče po celé koupelně? Zdá se to jako malý rozdíl, je ale nutné myslet na to, že slyšitelná hlučnost nestoupá lineárně s počtem decibelů, naopak každý decibel navíc je o poznání slyšitelnější (Zdroj: Epřehledy ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения